close

Deze woning is echt wel je favoriet?
Laat hier je gegevens achter en we contacteren je snel met meer informatie.

Verzenden


* verplichte velden

Milieuvriendelijke woningen nabij Denia, op slechts 500 meter van het strand, Costa Blanca noord

Ref. Villa CBN Qua TC 261 ID: 9200

€ 312.000
Slaapkamers: 2
Opp. woning: 93m2
Tuin: Privé tuin
Zwembad: Gemeenschappelijk

De gebouwen zijn ontworpen als compacte structuren als antwoord op het constante streven van de architecten en ontwerpers naar efficiëntie in de ontwikkeling. Deze beslissingen, verspreid over de verschillende belangrijke punten van de woonwijk, zorgen ervoor dat je huis zowel in de winter als in de zomer op de juiste temperatuur blijft.

Maar het belangrijkste kenmerk van de woningen is ongetwijfeld de grote terrassen. Met hun regelmatige proporties zijn ze de ideale ruimtes om buiten te leven. De integratie van de woonkamer met deze ruime terrassen zal je huis verenigen als een leefbaar volume waar het interieur samensmelt met het exterieur.

Bovendien is de constructie in het gebied zo gepland dat het een minimale impact heeft. Dankzij de zorgvuldige selectie van bouwmaterialen kun je permanent genieten van het buitengewone uitzicht dat de natuurlijke omgeving van het project je biedt.

De gemeenschappelijke ruimtes stralen een diep natuurlijke geest uit. Als je door de verschillende zones wandelt, vind je ideale ruimtes om te wandelen, aan sport te doen en vooral om te fietsen.

Kom samen met je partner, familie of vrienden in de sociale clubs, geniet van open pleinen beschermd tegen de zon en ontspan op koele plekken waar vegetatie gedijt en de lucht constant circuleert.

Wat nog meer? Let op: ruime en talrijke zwembaden verspreid over de woonwijk, zintuiglijke tuinen, ruimtes voor yogabeoefening, moestuinen voor eigen gebruik, fietsateliers en zones voor het wassen van huisdieren.

Eigenschappen geschakelde woningen

  • 2 Slaapkamers
  • Bebouwde oppervlakte: 93 m²

Prijzen vanaf 312.000 euro

Eigenschappen geschakelde woningen

  • 3 Slaapkamers
  • Bebouwde oppervlakte: van 112 m² tot 115 m²

Prijzen vanaf 397.000 euro


Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.

Bezoek/infoaanvraag

Wenst u meer informatie over dit project, gelieve dan dit formulier in te vullen. Wij houden u zo snel mogelijk op de hoogte.

Verzenden


* verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK