close

Deze woning is echt wel je favoriet?
Laat hier je gegevens achter en we contacteren je snel met meer informatie.

Verzenden


* verplichte velden

Exclusieve luxe appartementen nabij Altea, Costa Blanca Noord, Spanje

Ref. App CBN VA Ocean 178 ID: 4408

€ 1.700.000
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Opp. woning: 241,87m2
Opp. terras: 146,80m2
Tuin: Privé tuin
Zwembad: Gemeenschappelijk
Berging: Ja
Kelder: Ja

Verkoop van 13 Luxe appartementen in Altea (Costa Blanca, Spanje), uitstekende ligging, adembenemende gemeenschappelijke zones, omsloten complex met veiligheidsdienst en conciërge, spectaculaire zeezichten.

Altea
Een uniek nieuwbouwproject van dertien exclusieve luxe woningen, gelegen op een perceel van 13.000 m², een nieuw woningconcept met afmetingen die te vergelijken zijn met die van grote luxe villa’s.

Exclusieve ligging
Ongeëvenaarde panoramische uitzichten op de Baai van Altea; u kunt la Isla de Altea, Altea La Vella, Benidorm, El Albir, etc. waarnemen.

Unieke gemeenschappelijke ruimtes
Prachtige gemeenschappelijke zones, een veilige omgeving met een verzorgd exterieur, prachtige plekjes en allerlei faciliteiten die ontworpen zijn om dag aan dag te genieten

Residentieel complex van 13 luxueuze appartementen met prachtig uitzicht, gelegen in één van de mooiste en meest populaire regio’s van de Sierra de Altea.
De appartementen hebben een spectaculair terras en bieden een adembenemend panoramisch vergezicht op de baai van Altea, Altea La Vella, Benidorm, El Albir, enz.

De appartementen hebben een oppervlakte tussen 575 m² en 900 m² en grote terrassen met een oppervlakte variërend van 120 m² tot 300 m². De interne indeling, het resultaat van een minutieus uitgevoerde studie door professionele architecten en decorateurs vervult elke droom.

Elk appartement heeft 3 slaapkamers met ingebouwde muurkasten en twee badkamers met bad en douche voor exclusief gebruik en een toilet voor de bezoekers. De ”master” slaapkamer van ongeveer 51 m² heeft een grote en suite badkamer met douche en bad en een ruime dressing. De 3 slaapkamers hebben directe toegang tot het terras en bieden een fantastisch zeezicht.
Het sanitair in de badkamers is van de firma Duravit, de kranen van Hansgrohe, de betegeling van het Italiaanse huis Trend en de werkvlakken van Corian®.

De keuken is uitgerust in harmonie met de normen en de hoogstaande kwaliteit van het hele project met elektrische apparaten van de firma Miele en hoogglans gelakte kasten .

De blikvanger van het appartement is de woon-en eetkamer met een oppervlakte van meer dan 63 m². Verschillende omgevingen worden gecreëerd door de bijzondere verlichting en een schermprojector verandert de ruimte in een bioscoopzaal. Een leefkamer met veel lichtinval en directe toegang tot het grote terras van meer dan 53 m²met jacuzzi, portaal en fantastisch zeezicht.

De kwaliteit van dit exclusieve eigendom is aanwezig in elk van de elementen die er deel van uitmaken: travertijn marmeren vloeren, bevloering van het terras met synthetisch hout, domotica systeem van KNX, project voor de verlichting, centrale verwarming en airconditioning.

Elk appartement heeft een eigen, individuele garage voor meerdere auto’s en een aangrenzende berging, alles samen ongeveer 100 m². De toegang vanuit de hal en de inrit is uitsluitend bestemd voor de eigenaars van de specifieke verdieping.

Appartementen zijn gebouwd op een omheind grondstuk van 13.000 m² met toegangscontrole, controlepost voor voertuigen, parking voor de bezoekers, grote aangelegde tuinen met fonteinen, uitzichtpunten, clubgebouw, kinderbad en een spectaculair zwembad met een wateroppervlak van 198 m².

Dit alles in combinatie met de uitzonderlijke ligging met directe toegang vanaf de autosnelweg AP7-64, nabij de Golfclub “Don Cayo”, dichtbij het strand “Playa de la Olla” en de jachthaven “Puerto Deportivo Campomanes”, classificeert dit luxueuze project als één van de meest exclusieve promoties in Altea en het noorden van de Costa Blanca.

De gemeenschappelijke zones van dit uitgesproken luxe nieuwbouwproject verdienen speciaal genoemd te worden. Ze zijn het resultaat van een doordacht project met de bedoeling een veilige omgeving te creëren met verzorgde ruimtes in het exterieur, prachtige plekjes en allerlei faciliteiten, ontworpen om dag aan dag in een unieke en gerieflijke omgeving te genieten.

Bij aankomst heet een spectaculaire fontein met watervaleffect ons welkom. Daarnaast ligt de entree voor de voertuigen, de poort voor de voetgangers en de receptie met conciërge faciliteiten.

Eenmaal op het terrein, treffen wij diverse tuinen en decoratieve elementen aan, waaronder de fontein met de kunstwerken, ontworpen door Toni Mari, onze aandacht trekt, een verzorgde verlichting, wandelzones, parking voor bezoekers en als centraal element een spectaculair zwembad met een chill-out die schaduw verschaft aan de hand van zeilen en er zijn grasvelden. Het complex wordt aangevuld met een fitnesszaal, toiletten en kleedkamers alsmede een speelterrein voor kinderen.

Ook is er veel aandacht besteed aan de veiligheidsmaatregelen. Er is een onopvallend systeem van camera's over het gehele complex geïnstalleerd die verbonden zijn met een alarmcentrale en met de receptie. Samen met het toezicht op het binnenkomen en vertrekken van voertuigen en personen alsmede de omheining van de hele omtrek van het perceel, wordt de veiligheid van de bewoners gegarandeerd.

Eigenschappen laatste appartement: VERKOCHT

  • 3 Slaapkamers
  • 3 Badkamers
  • Bebouwde oppervlakte: 241,87 m²
  • Terras: 146,80 m²

Prijs: 1.700.000 euro VERKOCHT

Bezoek/infoaanvraag

Wenst u meer informatie over dit project, gelieve dan dit formulier in te vullen. Wij houden u zo snel mogelijk op de hoogte.

Verzenden


* verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK