Second Home Expo Antwerpen

Hip Estates is steeds present op de grootste beurzen voor een tweede verblijf of voor wonen in het buitenland: Second Home Antwerp Expo.

Het is dé plaats waar u uw tweede huis kunt vinden.
U weet als geen ander dat de vraag naar een woning in het buitenland als belegging of voor eigen gebruik zeer actueel is.

Hip Estates speelt hier op in. Wij zijn al meer dan 20 jaar thuis in de Spaanse vastgoedmarkt en brengen u in contact met de beste aanbieders.
Bezoek ons vrijblijvend tijdens deze beurzen als u wil beleggen in buitenlands onroerend goed of als u een tweede woning wil kopen.

Van zaterdag 18 tot en met zondag 19 mei 2019.
Bezoek Hip Estates op Antwerp Expo: stand 206!
We bezorgen u graag een gratis ticket voor de beurs.

Nog een reden nodig om te investeren in vastgoed of om de Second Home beurs te bezoeken?
Michaël Van Droogenbroeck, topspreker en VRT-journalist, komt op Second Home Expo opnieuw een lezing geven over de alternatieven voor het spaarboekje, dat door de historisch lage rente niks meer oplevert.
Mis het niet, op zaterdag 18 of zondag 19 mei om 15 uur in zaal 1!
Wat wordt er besproken?
Het klassieke spaarboekje is al jaren een ‘verliesboekje’. Door de historisch lage rente brengt spaargeld niks op. Hoe komt dit? Wat wil de Europese Centrale Bank bereiken? En waarom staat er ondanks de extreem lage minimumrente meer geld dan ooit op onze spaarboekjes? Zijn er alternatieven en wat zijn de risico’s? Hoe kan je beleggen in aandelen en waar moet je op letten? Vormen vastgoed, goud of schilderijen een alternatief? Topspreker en VRT-journalist Michaël Van Droogenbroeck schetst de problemen en de uitdagingen van de lage rente op maat van de gewone spaarder. Met handige tips, do’s en don'ts.

Alle seminaries op Second Home Expo zijn voor bezoekers vrij bij te wonen.
Vraag dus zeker bij ons je gratis ticket aan!

Vul onderstaand formulier in voor een gratis ticket.

Verzenden
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK