Bezichtiging Spanje

Hip Estates biedt voor ernstige kandidaat-kopers inspectiereizen aan naar Alicante, Murcia of Málaga. Eerst selecteren wij samen met u de projecten die u interesseren en bezorgen hierover de meest volledige en duidelijke informatie. Indien u belangstelling heeft in een of meerdere projecten, dan organiseren we een inspectietrip voor u persoonlijk om deze te gaan bekijken. Het bezoek vindt plaats in de week of in een weekend waarin het zoeken naar uw ideale woning centraal staat.

Dag 1

Vertrek naar Spanje met bestemming zon en ontspanning. We begeleiden u vanaf de luchthaven, tijdens het bezoek aan de omgeving en verschillende projecten. 's Avonds vergezellen we u naar het hotel.

Dag 2

Bezoek aan de projecten die uw uiteindelijke voorkeur genieten. Er is gelegenheid voor het beantwoorden van uw persoonlijke vragen en bemerkingen, eventueel in aanwezigheid van de aangestelde advocaat.

Dag 3

Vertrek vanuit hotel, richting België. Dankzij uw zonnig verblijf en onze goede zorgen komt u ontspannen thuis, wellicht als gelukkige eigenaar van uw droomwoning!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK