Op bezichtigingstrip met Hip Estates

Al meer dan 25 jaar begeleiden we onze klanten op een persoonlijke manier tijdens de zoektocht naar hun gedroomde tweede verblijf of investeringseigendom in Spanje.
En dit volledig op hun maat.

Kennismaking
Hip Estates biedt kandidaat-kopers bezichtigingstrips aan naar Alicante, Murcia of Málaga. Onze missie? Jou van a tot z begeleiden bij de zoektocht naar een eigendom in Spanje.
Tijdens een eerste afspraak toetsen we samen af wat je precies zoekt, en in welke regio. Aan de hand van deze informatie krijg je reeds een idee van de mogelijkheden en kunnen wij een bezichtigingstrip op maat voorbereiden.

Driedaagse bezichtigingstrip

Hip Estates verzorgt de reservatie van de vluchten en overnachtingen.
Vertrek naar Spanje met bestemming zon en ontspanning!
We begeleiden je vanaf de luchthaven en beginnen met een gezellig bezoek aan de omgeving, waar we je onderdompelen in het Spaanse leven. Daarna bezoeken we de nieuwbouwprojecten die we vooraf samen besproken hebben. Er is gelegenheid voor het beantwoorden van je persoonlijke vragen en bemerkingen, eventueel in aanwezigheid van een advocaat.
Dankzij je zonnig verblijf en onze goede zorgen kom je ontspannen thuis, wellicht als gelukkige eigenaar van je Spaanse woning.

Begeleiding voor en na

Als je beslist om over te gaan tot de aankoop van een villa of appartement in Spanje, begeleiden wij je samen met een advocaat en notaris doorheen het aankoopproces. Dankzij onze jarenlange ervaring hoef je je nergens zorgen om te maken.
Maar ook na de aankoop kan je uiteraard blijven rekenen op ons. HIP Estates biedt je de mogelijkheid om begeleid te worden bij de inrichting van je woning, eventueel samen met onze interieurarchitect ter plaatse. Tevens kan je het sleutelbeheer van je woning aan ons uitbesteden.
Koop je een tweede verblijf als investering? Dan kan je ook een beroep doen op onze verhuurdienst.

Geïnteresseerd? Maak een vrijblijvende afspraak

Lijkt je wel iets om met ons op huizenjacht te gaan in de Spaanse regio van jouw voorkeur, met het oog op een vastgoedaankoop?
Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak op kantoor of bij je thuis.
Daarnaast kan je ook elke maand langskomen tijdens onze infodagen. Samen zoeken we naar de projecten die je kunnen interesseren en bezorgen je hierover de meest volledige informatie. Daarbij gaan we objectie en onafhankelijk te werk, in jouw belang.

De troeven van een bezichtigingstrip met Hip Estates

  • Erkend kantoor met meer dan 25 jaar ervaring in de regio.
  • Hip Estates is vertrouwd met de plaatselijke wetgeving en reglementering.
  • Wij werken al jaren samen met betrouwbare promotoren en met bekwame advocaten en notarissen.
  • We garanderen dat de bezochte projecten nagekeken zijn door onze advocaat en dat er altijd bankgaranties gegeven worden.
  • Onze experts ter plaatse beantwoorden onmiddellijk al uw vragen.
  • Een voorafgaande afspraak in België zorgt voor de perfecte voorbereiding. Je weet reeds voor je afreist wat er te koop is binnen jouw budget.
  • Geen tijdverlies ter plekke: alle afspraken (promotoren, modelwoningen, advocaat, ...) zijn op voorhand gepland. De sleutels zijn reeds opgehaald.
  • Aan het einde van je verblijf zal je dan ook kunnen oordelen en kiezen met kennis van zaken.

Tijdens de bezichtigingstrip kan je alles aan ons overlaten en gewoon genieten! Wij regelen alles!

Enkele tevreden klanten aan het woord

Tijdens de bezichtigingstrip zijn we fantastisch begeleid door Steven, die na onze eerste kennismaking perfect wist waarnaar we op zoek waren. We kregen ook een pak praktische informatie over een aankoop in het buitenland.
Familie De Bruyne

We waren al een tijdje op zoek naar een geschikte eigendom in Spanje. Door de bezichtigingstrip hebben we veel meer duidelijkheid gekregen over de streek waar we ons willen vestigen. Tijdens deze reis konden we ons laten onderdompelen in de couleur locale. Het is belangrijk dat je je thuis voelt, en dat kom je pas te weten als je de streek effectief bezoekt.
Familie Traas

De dienstverlening bij Hip Estates is tot in de puntjes verzorgd: efficiënt, duidelijk en geen addertjes onder het gras. Het is echt een meerwaarde dat je de woningen en de streek kan bezoeken. Bovendien leer je op die manier de faciliteiten in de nabije omgeving kennen, wat ook mooi meegenomen is.
Familie Vynck

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK