Hoeveel betaal je vandaag voor een tweede verblijf aan de Spaanse Costa's

15.04.2024

De vastgoedprijzen aan Spaanse costa’s stijgen tot 45 % op jaar tijd. Maar in deze 3 regio’s vind je nog wél een betaalbaar tweede verblijf!

Hip Estates onthult duurzame luxe woonmogelijkheden in de opkomende vakantiebestemming Alicante

03.04.2024

Hip Estates, de pionier in het aanbieden van tweede verblijven in Spanje, schetst een schitterend nieuw tijdperk voor de door Belgen zeer geliefde regio's Costa Blanca en Costa Cálida. Een opmerkelijke trend die veeleisende kopers over de hele wereld aanspreekt: duurzame luxe.

2023 opnieuw een recordjaar voor de verkoop van woningen in Spanje aan Belgen

19.02.2024

Volgens de statistieken van de vereniging van Spaanse notarissen is 2023 opnieuw een recordjaar voor de verkoop van Spaanse woningen aan Belgen.

De groeiende vraag van buitenlanders naar hypotheken in Spanje is een teken van de aantrekkingskracht van het land voor buitenlandse kopers

22.02.2024

Na analyse van de Spaanse hypothecaire transactiesdoor niet-ingezetenen in 2023 blijkt dat buitenlanders 5% van de totale hypotheekwaarde vertegenwoordigden in het hele jaar.

Hip Estates in Schilde zoekt een administratief en commercieel medewerker.

17.01.2024

Om ons succesverhaal te bestendigen zoeken wij een dynamische m/v voor onmiddellijke indiensttreding :
Administratief en Commercieel Medewerker.

het plezier en de besparing van overwinteren in Spanje

15.01.2024

Koppels aan het woord over het plezier en de besparing van overwinteren in het zonnige Spanje.

Gepensioneerden Benny en Chantal kiezen voor goedkoper leven in Spanje

25.12.2023

Hip Estates in de pers: Benny en Chantal hebben weinig last van het gure, grijze winterweer. Het koppel uit Oostende zoekt tijdens de somberste maanden van het jaar de zon op aan de Costa Blanca. Daar kochten ze een tweede verblijf en genieten ze volop van het – veel goedkopere – leven.

Luxe en exclusiviteit in Altea

22.11.2023

Altea voegt zich bij het selecte gezelschap van Spaanse gemeenten waard de gemiddelde prijs van onroerend goed 1 miljoen euro overstijgt.
De gemeente is een gewilde keuze bij (buitenlandse) kopers die op zoek zijn naar luxe en exclusiviteit.

Steeds meer Belgen settelen zich definitief in Spanje

22.11.2023

Steeds meer Belgen kopen een huis in Spanje, niet enkel als tweede verblijf of om te verhuren, maar almaar vaker om er zich definitief te settelen.
Waarom is het voor zoveel landgenoten ‘Y Viva España’? Is het leven er echt goedkoper? En waar vestigen de Belgische Spanjaarden zich vooral?

Droomverblijven in Spanje: denk aan Ruimte, Stijl en Wellness

14.11.2023

Jaarlijks investeren duizenden Belgen in een tweede verblijf in het buitenland, ofwel als investering of om simpelweg te genieten van een andere levensstijl. Wie verlangt er nu niet naar zonnige oorden tijdens de winterdip?

Van Belgische regen naar Spaanse zon: dit gezin vond zijn droomwoning aan de Costa Blanca

18.08.2023

Hip Estates in Het Laatste Nieuws: "We kozen deze streek voor het weer en de prijs"
Terwijl het in België pijpenstelen regende, genoot het gezin van Patrick en Géraldine volop van de eerste zomer in hun Spaanse nieuwbouw.

Nemen jullie mee een kijkje in hun Spaanse droomwoning?

Hip Estates op VTM Nieuws. Bijna 30.000 Belgen kochten vorig jaar buitenlands vastgoed

28.07.2023

Hip Estates op VTM Nieuws, vrijdag 28 juli 2023.
Bijna 30.000 Belgen kochten vorig jaar een tweede verblijf in het buitenland. Welke landen zijn het meest populair en waarom? En met welke regels en kosten moet je rekening houden wanneer je een buitenlandse woning wil kopen?

Hip Estates zoekt Kantoorverantwoordelijke en Sales Manager Spaans Vastgoed

04.08.2023

Hip Estates werft aan en is op zoek naar een kantoorverantwoordelijke en een ambitieuze sales manager Spaans vastgoed!
Versterk jij binnenkort ons team?

Nooit kochten zoveel Belgen een huis in Spanje

20.07.2023

Vorig jaar kochten 4.635 Belgen een tweede verblijf in Spanje. Dat zijn gemiddeld 13 Belgen per dag. Volgens de vereniging van Spaanse notarissen waren het er nooit meer. Maar met welke kosten en overige zaken moet je rekening houden als je een huis in Spanje koopt?

Record na record: Belgen kopen per dag gemiddeld 13,8 woningen in Spanje

15.05.2023

In 2022 bereikte de verkoop van Spaanse woningen aan Belgen een historisch record volgens de statistieken van de vereniging van Spaanse notarissen. In het eerste kwartaal van 2023 gaat opnieuw een Belgisch record aan diggelen volgens hun pas bekend gemaakte statistieken.

Vastgoed kopen in Spanje is een betrouwbare investering

03.05.2023

Naar aanleiding van de recente negatieve berichtgeving over een bouwproject in Kaapverdië, wenst Leen Vermeulen, CEO van Hip Estates, te reageren vanuit de sector van verkoop van buitenlands vastgoed.

Dit moet je weten bij aankoop van een tweede verblijf in Spanje

01.03.2023

Elke dag kopen nu al 13 Belgen er een huis: dit moet je weten bij aankoop van een tweede verblijf in Spanje.

Boek je gratis bezichtingstrip naar Spanje met Hip Estates

23.02.2023

Dankzij meer dan 25 jaar ervaring en de zeer persoonlijke omgang met bouwpromotoren en klanten mag Hip Estates zich gerust dé vastgoedspecialist voor Spanje noemen.

Hip Estates op VTM Nieuws: Stormloop op Spaanse woningen - 13 huizen per dag verkocht

22.02.2023

Meer Belgen dan ooit kopen een huis in Spanje. Vorig jaar waren het er zelfs 13 per dag. Huizen in Spanje zijn een pak goedkoper dan in België.

Recordjaar 2022 voor de Spaanse droom van Belgen

20.02.2023

Volgens de statistieken van de vereniging van Spaanse notarissen bereikte de verkoop van Spaanse woningen aan Belgen in 2022 een historisch record.

Riante villa in Spanje? Vergeet de vermogensbelasting niet

25.01.2023

Goed en slecht nieuws voor wie vastgoed in Spanje heeft. Sinds 1 januari heeft de Spaanse federale overheid een nieuwe solidariteitsbijdrage voor vermogenden ingevoerd.

Nieuwe Spaanse hype trekt massa kopers

16.12.2022

De nieuwe hype is een tweede verblijf op een domein met het grootste kunstmatige meer van Europa. Onze woonexpert trok naar de Costa Calida en stelt er vast dat heel wat Belgen er iets kopen nog voor er een bouwvergunning is afgeleverd. Is de hype terecht ?

Koop uw duurzame droom in Spanje bij Hip Estates

02.12.2022

Hip Estates maakt al 25 jaar de Spaanse droom van Vlamingen waar. Nu is de Spanjespecialist fier om ook een uiterst duurzame woning met hip design aan zijn klanten te kunnen voorstellen. Een container krijgt een nieuw leven als duurzame, zelfs passieve vakantiewoning, die er ook knap uitziet.

Wie koopt designer villa ‘Morning Breeze’ aan de Costa Blanca

12.10.2022

Villa ‘Morning Breeze’ dankt z’n naam aan de ochtendbries waarvan de bewoners kunnen genieten in het milde Spaanse klimaat van de Costa Blanca. De minimalistische designer villa is door Monica Armani ontworpen als een plek om de omgeving volop te beleven.

Stijgende energieprijzen maken tweede verblijf in Spanje interessanter

02.09.2022

De verkoop van Spaanse woningen aan Belgen bereikte in de eerste helft van 2022 de hoogste piek ooit. De recente prijsstijgingen van energie zorgen ervoor dat er niet meteen een daling in de aankoop van Spaans vastgoed door Belgen te verwachten is.

Het grootste kunstmatige meer van Europa loopt vol

24.08.2022

The Lake is dé eyecatcher van het nieuwe Santa Rosalía Lake and Life Resort aan de Costa Cálida. Onlangs werd het grootste kunstmatige meer van Europa voor het eerst gevuld met water. Het meer oogt paradijselijk dankzij turquoise lagunes met parelwitte stranden en eilanden met wuivende palmbomen.

Huizen en appartementen te koop vanaf 234.900 euro op een Spaans golfresort

11.08.2022

Droom je al weg bij de gedachte aan een tweede verblijf aan de Spaanse kust? Waarom zou je dan niet meteen op zoek gaan naar een buitenverblijf op een golfresort? HLN woonexpert Björn Cocquyt ging voor jou op zoek naar de mooiste huizen en appartementen te midden van de holes en greens.

Onder de Spaanse zon: blik van de expert

24.06.2022

Op zoek naar ontspanning en rust, reizen we steeds vaker naar de zon. Leen Vermeulen van Hip Estates vertelt jou de do's en don'ts van een vakantiewoning in Spanje.

Costa Blanca en Costa Cálida nog steeds betaalbaar om een tweede verblijf te kopen

15.06.2022

Een heerlijk klimaat het hele jaar rond, prachtige zandstranden, steden vol flair én zachte prijzen, de Spaanse Costa Blanca en ook zusje Costa Cálida heeft het allemaal!
Met de stijgende prijzen aan de Costa del Sol en op de Balearen komen meer mensen hier een kijkje nemen.

Welke kosten komen er kijken bij de aankoop van een tweede verblijf in Spanje?

10.06.2022

Vlak voor de zomer hopen nog heel wat Belgen hun droom van een tweede verblijf in het zuiden waar te maken.
Elk land heeft daarvoor eigen regels.
Welke bijkomende kosten zijn er, wanneer krijg je de sleutels, welke belastingen moet je betalen, wat als je later wilt verkopen,...?

Genieten onder de Spaanse zon met Hip Estates

16.04.2022

Astrid Coppens genoot begin dit jaar zoals de vele Belgische kopers bij Hip Estates nog van de heerlijke Spaanse zon met haar gezin en ouders.

Belastingaangifte: geen onderscheid meer tussen Belgisch en buitenlands vastgoed

01.06.2022

Vastgoed moet vanaf deze belastingaangifte op dezelfde manier worden aangegeven als een woning in België. Maar dat betekent niet dat de belastingdruk dezelfde is!

BINNENKIJKER. Elke dag kopen 11 Belgen zoals Denise en Dirk een huis in Spanje: “Niet lang getwijfeld toen we deze doorkijkvilla zagen”

14.04.2022

Na een flinke dip tijdens de coronacrisis koopt de Belg opnieuw lustig tweede verblijven in Spanje. Tijdens het laatste kwartaal van vorig jaar werden elke dag elf landgenoten eigenaar van een Spaanse ‘casa’. Onze woonexpert Björn Cocquyt ging bij hen langs.

Elke dag kopen 10 Belgen eigen Spaanse casa

19.02.2022

De Belg koestert nog steeds een grote liefde voor de Spaanse zon. De pandemie lijkt de drang naar een tweede huis in España alleen nog maar te hebben versterkt. Vorig jaar kochten dagelijks bijna 10 Belgen er een eigen stekje.

Tweede verblijven in een stroomversnelling: de Belgische checklist voor een aankoop in Spanje in 2022

23.12.2021

Hip Estates, dé Belgische specialist voor tweede verblijven in Spanje, stelt eind 2021 vast dat de vastgoedsector in Spanje vandaag in een stroomversnelling is gekomen. De trend naar tweede verblijven in resorts was al even op gang, maar het aantal nieuwe projecten ervan boomt momenteel in Spanje.

Vanaf aanslagjaar 2022 wordt uw buitenlands vastgoed belast op basis van het kadastraal inkomen

22.12.2021

Daar waar tot en met aanslagjaar 2021 het belastbaar inkomen van een in België gelegen onroerend goed werd vastgesteld aan de hand van het kadastraal inkomen, is dat vanaf aanslagjaar 2022 ook het geval voor in het buitenland gelegen onroerende goederen.

Exclusief genieten in Santa Rosalia Lake en Life Resort

12.07.2021

Welkom op het Santa Rosalia Lake & Life Resort!

Dit exclusieve resort is gelegen aan de Middellandse Zee ter hoogte van Cartagena. In het midden van het domein bevindt zich een meer van 16.000 m² waarin 2 eilanden drijven met op één van de eilanden een beachclub.

Hip Estates lanceert een revolutionair Spaans resort in Caraïbische sfeer

14.07.2021

Hip Estates, dé vastgoed specialist voor Spanje, is verheugd vandaag een revolutionair project in Spanje te lanceren waar iedereen blij van wordt: Santa Rosalia Lake & Life Resort.

Hip Estates Award Best Ten Years Agency by Patrimi

03.07.2021

Hip Estates ontving een Award als best verkopend agent in Spanje.

Hip Estates maakt uw Spaanse droom waar

18.06.2021

Goed Gevoel schreef in zijn nieuwste editie een artikel over Dromenmakers en dacht daarbij aan Hip Estates!
Je kan het leuke interview met onze beide zaakvoerders hier nalezen.

Ex-profvoetballer Geert Deferm maakt zijn Spaanse droom waar met Hip Estates

22.04.2021

Geert Deferm, voormalig voetballer bij KV Mechelen, Antwerp FC en AA Gent is één van de Belgen die onder begeleiding van Hip Estates afgelopen week een vakantieverblijf in de regio van Costa Blanca Zuid kocht.

Altaona Golf & Country Village - Exclusief voor de Belgische markt

19.04.2021

Hip Estates lanceert Altaona Golf & Country Village in exclusiviteit voor de Belgische markt!

Prachtige woningen op een golfresort omgeven door natuur en op slechts 10 minuten van Murcia.
Wij lichten hier al een tipje van de sluier op voor jou!

Vandaag officieel startschot voor verkoop tweede verblijven in Spanje

19.04.2021

Hip Estates lanceert exclusief Altaona Golf & Country Village in België!

Vacature Ambitieuze Call Agent Spaans Vastgoed

08.04.2021

Hip Estates is op zoek naar een ambitieuze vertegenwoordiger voor Spaans vastgoed!

Ondanks corona kochten bijna 3.000 Belgen in 2020 een casa in Spanje

28.03.2021

Vorig jaar kochten 47.500 buitenlanders een tweede verblijf in Spanje.
Persartikel Hip Estates in Het Laatste Nieuws, 28 maart 2021.

Massale vraag naar tweede verblijven aan de Spaanse costa’s

24.03.2021

In de persconferentie van het Overlegcomité vandaag 24 maart werd het reisverbod opnieuw verlengd nadat het pas op 21 maart werd opgeheven.

Hip Estates bestaat 25 jaar

04.03.2021

Hip Estates bestaat 25 jaar en is dé specialist voor tweede verblijven in Spanje.
Verneem alles over de aantrekkingskracht van de ‘Costa Belgica’

Ook onder de indruk van de topvilla uit Costa Belgica? Deze is nóg luxueuzer met een zwembad van 27 meter

17.02.2021

Ook onder de indruk van de topvilla uit Costa Belgica? Deze is nóg luxueuzer met een zwembad van 27 meter.

Vacature Vastgoedmakelaar Hip Estates in Spanje

09.01.2021

Hip Estates is op zoek naar een gemotiveerde en gedreven vastgoedmakelaar-expert in Spanje

Madroño Skyvillas zijn bekroond door de European Property Awards in de categorie Residential Development Spain 2020-2021

19.12.2020

Een zee van ruimte. Eindeloos veel licht en glas. Een ongezien uitzicht op het aanpalende natuurgebied en het golfterrein van Las Colinas Golf & Country Club. Het zijn slechts enkele troeven van de exclusieve Madroño Skyvillas.

Belastingen op vastgoed in het buitenland worden vanaf 2022 minder belast

04.12.2020

Belastingen op vastgoed in het buitenland worden vanaf 2022 minder belast.
De fiscus gaat vanaf dan de 150.000 Belgen met vastgoed in buitenland op dezelfde manier belasten als eigenaars in eigen land.
Globaal zal dat leiden tot een lagere belasting van de buitenlandse eigendommen.

We blijven vlotjes tweede verblijf in de zon kopen.

20.10.2020

De Belg stond de voorbije maanden te drummen op de vastgoedmarkt om een tweede verblijf te kopen. “Mensen zoeken naar veiligheid en zekerheid, ook op vakantie. Een eigen huis is beter dan een hotelkamer en als het vlot bereikbaar is, heb je altijd een plek waar je terechtkunt”, klinkt het.

Hotspots aan de zuidelijke Costa Blanca

27.11.2020

Wij verzamelen de leukste bars en restaurants aan de zuidelijke Costa Blanca voor jou!

Binnenkijken in Spaanse villa in Coronatijden

09.08.2020

Hip Estates in de pers. Het Laatste Nieuws op bezoek aan de Costa Blanca, Spanje
Binnenkijken in Spaanse villa in Coronatijden: "Voel me veiliger dan in België"

18,6% minder vastgoedtransacties in Spanje in maart 2020

20.05.2020

Hip Estates, het grootste Belgische immokantoor voor Spaans vastgoed, stelt een dalende tendens vast van het totaal aantal transacties met betrekking tot de koop en verkoop van Spaans vastgoed tijdens de maand maart van 2020. Toen vonden er 34.806 transacties plaats. Een daling van 18,6%.

Corona besmet markt tweede verbijf (nog) niet. “Situatie niet te vergelijken met financiële crisis van 2008”

17.05.2020

De coronacrisis heeft de vastgoedverkoop volledig doen stilvallen. Ook op de markt voor tweede verblijven is er nog nauwelijks beweging. Maar in tegenstelling tot in andere sectoren blijft iedereen er vrij rustig onder.

Vastgoedactiviteiten kunnen vanaf maandag volledig heropstarten

11.05.2020

Corona update

Altijd al gefantaseerd over een woning aan een Spaanse costa? Misschien is het nu of nooit…

08.05.2020

Neem er nu even de tijd voor en informeer je in alle veiligheid.

Vastgoedkantoren kunnen openen vanaf 11 mei

25.04.2020

Vastgoedkantoren B2C kunnen openen vanaf 11 mei

Aankoop vastgoed in Spanje zakt met 3,3% in 2019

02.04.2020

Hip Estates, het grootste Belgische immokantoor voor Spaans vastgoed, stelt een dalende tendens vast. Het totaal aantal transacties met betrekking tot de koop en verkoop van Spaans vastgoed in 2019 was 501.085. Een daling van 3,3% tegenover 2018.

Costa del Solden: Spaans verblijf nog altijd ruim 30% goedkoper dan piek

04.12.2019

Een tweede verblijf in Spanje blijft een prima alternatief voor het spaarboekje. De prijzen zijn sinds het dieptepunt in de crisis wel al gestegen, maar uit de meeste recente cijfers van het Spaanse notariaat blijkt dat ze nog een pak onder de piekprijs liggen.

Van je tweede verblijf een tweede thuis maken? Vijf tips om snel te integreren

01.04.2019

Met gemiddeld 11 aankopen per dag blijft de Belg zijn Spaanse droom najagen. Goedkope woningprijzen en lage levenskosten ter plaatse trekken kopers over de streep, net zoals de garantie op zon en gezonde lucht. Maar hoe maak je van een tweede verblijf een echte tweede thuis?

5 valkuilen bij de aankoop van een tweede verblijf in Spanje

31.10.2019

Met de winter in het vooruitzicht, overwegen steeds meer Belgen vastgoed in Spanje. Maar niet elke aankoop gaat van een leien dakje. Wie zich aan een aankoop in het buitenland waagt, maar onvoldoende informeert, trapt nog vaak in valkuilen. Wij zetten de 5 belangrijkste voor u op een rij.

Aankoop vastgoed in Spanje blijft stijgen bij Belgen

16.09.2019

Belgen kopen steeds meer vastgoed in Spanje. Dat blijkt uit cijfers die vastgoedexpert Hip Estates kon inkijken. In het tweede kwartaal van dit jaar kochten 950 Belgen een woning of appartement in Spanje. Dat zijn er 7,5 procent meer dan in de eerste drie maanden van dit jaar.

Alicante in 36 uur

13.08.2019

Alicante heeft niet de instant bekendheid van Barcelona of Madrid. Toch zijn er steeds meer Belgen die er een appartement of villa als tweede verblijf kopen, wat veel te maken heeft met de goede ligging en de faciliteiten ter plaatse. Zo ziet de ideale 36 uur in Alicante er uit!

10 redenen waarom je nu in Spanje moet investeren

09.07.2019

Spanje blijft het ideale vakantieland bij uitstek voor de Belgen. Het afgelopen jaar kochten dagelijks gemiddeld elf Belgen een huis of een appartement in Spanje. Dat blijkt uit cijfers van Hip Estates, expert in Spaans vastgoed.

Individuele pensioentoezegging lokt Belgische bedrijfsleiders naar tweede verblijf in Spanje

06.03.2019

Een tweede verblijf kopen in Spanje blijft populair voor de Belg.
Steeds vaker worden die woningen aangekocht door bedrijfsleiders en zelfstandigen via een vennootschap dankzij het vroegtijdig vrijmaken van pensioenkapitalen (IPT).

Thuis in Spanje

28.07.2018

Meer dan 200.000 Belgen hebben een tweede verblijf in het buitenland. Xavier en Imka kochten een appartement aan de Costa Blanca, razend populair bij de Belgen. Ze richtten het er even gezellig in als thuis.

Infosessie " Een tweede verblijf aankopen via uw vennootschap" op woe 08.05

07.02.2019

Wanneer u de aanschaf van een tweede verblijf in Spanje overweegt, denkt u wellicht in de eerste plaats aan een klassieke hypothecaire lening. Interessanter is evenwel om een beroep te doen op uw pensioenverzekering
en gebruik te maken van de opgebouwde of zelfs de nog op te bouwen kapitalen.

Luxefaciliteiten steeds bepalender bij aankoop van tweede verblijf in Spanje

18.02.2019

Naar aanleiding van de Second Home Beurs te Gent (15 - 17 februari) zocht Hip Estates uit wat Belgen vooropstellen bij de aankoop van een tweede verblijf in Spanje.

In België zijn jonge gezinnen koploper bij de aankoop van een tweede verblijf in Spanje

28.01.2019

Hip Estates, erkend Belgisch expert in Spaans vastgoed, maakt de trends van 2018 bekend.

Spanje, een aanrader voor ondernemers

12.12.2018

Spanje is een gedroomde opportuniteit voor ondernemers met de Belgische mentaliteit.
Wie mikt op toeristen en hard wil werken, kan hier gouden zaken doen.

Tweede woning in Spanje populair bij Belgen

03.09.2018

Elke dag kopen gemiddeld 11 Belgen een woning onder de Spaanse zon. België staat daarmee op de vierde plaats in de top-10 van buitenlandse kopers van vastgoed in Spanje.

Steeds jongere eigenaars kopen samen tweede verblijf in Spanje

12.01.2019

Steeds meer jonge mensen kopen een tweede verblijf aan de Spaanse kust.
Dat ze niet over eigen middelen beschikken, is niet erg, want door de lage rente is lenen heel aantrekkelijk.
Ook samen kopen is vandaag heel gewoon.

Waarom Hip Estates

14.11.2017

Omdat wij luisteren
...Omdat wij aandacht schenken aan uw wensen

Op 30 al Spaans 2de verblijf: 2x zoveel leningen voor financiering - afbetalen door verhuur

26.09.2017

Persbericht Hip Estates:

Op 30 al Spaans 2de verblijf
Kopers worden almaar jonger – 2x zoveel leningen om aankoop te financieren – afbetaling gebeurt met huurinkomsten

Makelaars hameren op bankgarantie voor veilige aankoop op plan

17.08.2017

Persbericht Hip Estates

Makelaars hameren op bankgarantie voor veilige aankoop op plan
Al tot acht maanden wachten op tweede verblijf in Spanje

Leven op Las Colinas is leven in een andere wereld

22.07.2017

Op dit exclusieve golfdomein aan de Costa Blanca heeft iedereen van het gezin het naar zijn zin!

Brexit is kans voor Belg die Spaans tweede verblijf zoekt.

05.05.2017

Brexit is kans voor Belg die Spaans tweede verblijf zoekt.

Interview met Radio 2 over vakantiewoningen in Spanje

07.02.2017

Radio 2 kwam langs voor een interview bij Hip Estates omtrent vastgoed in Spanje. Dit vanwege de stijgende interesse voor vakantiewoningen in het buitenland.

Populaire overwinterplek want leven is er helft goedkoper

01.02.2017

Populaire overwinterplek want leven is er helft goedkoper
Bijna 200.000 Belgen in december naar Spanje.

Bezoek Hip Estates op de Second Home Expo te Gent

31.01.2017

Van zaterdag 11 tot en met maandag 13 februari 2017.
Bezoek Hip Estates te Flanders Expo in Gent: stand 115!

VRAAG EEN GRATIS DUOTICKET AAN

Dataroaming kosten afgeschaft

15.06.2017

Vanaf 15 juni 2017 zijn de dataroaming kosten officieel afgeschaft!
Surfen in Spanje zal dus vanaf nu kosteloos kunnen. Je kan vanaf nu dus surfen, bellen en sms’en in Spanje zoals in België.

Welkom op onze nieuwspagina

31.01.2017

Vanaf heden kan je allerlei interessante artikels lezen op de Hip Estates website met betrekking tot vastgoed in Spanje.

“Zon, zee en luxe”: woonexpert toont 5 Spaanse nieuwbouwprojecten waarin je met een gerust hart kunt investeren

18.04.2024
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK