Contacteer Hip Estates België

Het Belgische vastgoedkantoor Hip Estates, BIV-erkend makelaar en gevestigd in Schilde, bestaat 25 jaar en heeft als missie ‘uw droom in Spanje’ waar te maken.

Bestuurder Leen Vermeulen en vastgoedexpert Steven Theunis zijn zich uitstekend bewust van wat de Belgische koper van Spaans vastgoed vandaag wil, wat precies het aanbod in de markt is en welke de voorwaarden zijn om na de verkoop een tevreden klant te hebben.

Dankzij meer dan 25 jaar ervaring en de zeer persoonlijke omgang met bouwpromotoren en klanten mag Hip Estates zich gerust dé vastgoedspecialist voor Spanje noemen.
De grootste interesse van Belgische kopers van Spaans vastgoed gaat uit naar de regio Costa Blanca Zuid en Costa Calida omwille van het aangename klimaat ook ’s winters en de korte reistijd. Op amper 2 uren vliegen zorgen maar liefst twee luchthavens, Alicante en Murcia, voor een optimale bereikbaarheid. Deze regio's bieden tevens de beste prijs-kwaliteitverhouding voor een tweede verblijf.

Hip Estates kan bogen op 25 jaar ervaring, bewezen verkoopprestaties en krachtige persoonlijke relaties in de Spaanse vastgoedwereld. Het kantoor werd meermaals bekroond: in 2021 als best verkopende agent gedurende 10 jaar bij Patrimi (Las Ramblas Golf Resort, Villamartin Golf Resort, La Finca Golf resort en Finistrat), in 2019-2020 als best verkopende agent voor La Finca Golf Resort en Lo Romero Golf Resort, in 2014 als best verkopende agent voor Las Colinas Golf & Country Club en in 2008 als best verkopende agent voor de golfterreinen ontworpen door Jack Nicklaus aan de Costa Calida (Alhama Signature, La Torre Golf, Saurines de la Torre, Mar Menor Golf, El Valle Golf).

Klantentevredenheid staat voorop voor bestuurder Leen Vermeulen. Wie bij Hip Estates aanklopt, ontvangt volledige en correcte informatie van een BIV-erkend makelaar over alles wat komt kijken bij het kopen in Spanje en kan rekenen op de beste begeleiding doorheen het hele aankoopproces.

Hip Estates
Turnhoutsebaan 72
2970 Schilde

[email protected]
Tel: +32 (0)3 283 87 87
Fax: + 32 (0)3 293 69 62
Bel gratis 0800 62 500 (enkel vanuit België)

Openingsuren kantoor:
Van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30.
Zowel tijdens de week als in het weekend werken wij enkel op afspraak.

Ondernemingsnummer: 0743.790.555
BIV nummer Hip Estates: 504.093
Derdenrekening KBC: BE40 7360 6956 8363
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering en borgstelling via NV AXA Belgium (polisnummer: 730.390.160)
Hip Estates is een erkend vastgoedmakelaar onderworpen aan de Belgische BIV deontologie Controle-instantie: BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel.
Hip Estates is lid van KAVEX, de kamer van vastgoed-experten.
Inschrijving in het Register van Vastgoedmakelaars van de Comunidad Valenciana met het registratienummer RAICV 2297

Modelwoning Hip Estates Spanje

Hip Estates heeft een eigen modelwoning ter beschikking in Las Colinas Golf & Country Club in San Miguel De Salinas, Orihuela Costa, Alicante.

Hier kan je als nieuwe eigenaar een bezoekje brengen en krijg je een duidelijk beeld over hoe je nieuwe woning harmonisch kan passen in het mediterrane landschap.
Design, meubels en decoratie in de modelwoning kunnen een bron van inspiratie zijn.

Van harte welkom!

Laat je droom hier beginnen ...
Bel ons voor een vrijblijvende bezichtiging van de modelwoning in Alicante

Vul onderstaand formulier in en we contacteren u zo spoedig mogelijk

Verzenden


* verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK