14.07.2021

Hip Estates lanceert een revolutionair Spaans resort in Caraïbische sfeer

Hip Estates, dé vastgoedspecialist voor Spanje, is verheugd vandaag een revolutionair project in Spanje te lanceren waar iedereen blij van wordt: Santa Rosalía Lake and Life Resort.
Het nieuwe resort geeft Caraïbische vibes dankzij immense tuinen, paradijselijke lagunes en eilanden met palmbomen. Santa Rosalía Lake and Life Resort maakt gebruik van duurzame technologie en nodigt uit om te sporten en te ontspannen. Je kan er luxueus gaan wonen in alle comfort en met uitzicht op de prachtige natuur.

https://info.hipestates.com/santarosalialakeliferesort

Doorheen haar loopbaan van 25 jaar als bestuurder van Hip Estates heeft Leen Vermeulen het Spaans vastgoed bestemd voor tweede verblijven grondig zien wijzigen. Waar tot tien jaar geleden sprake was van een wildgroei van bouwwerven, gaan Spaanse ontwikkelaars vandaag veel bedachtzamer te werk om waarde en betrouwbaarheid te garanderen. Vandaag worden projecten gedreven door creativiteit, kwaliteit en duurzaamheid, zodat de vastgoedspecialist verheugd is met Santa Rosalía Lake and Life Resort een revolutionair project op de Belgische markt te kunnen lanceren.

Santa Rosalía Lake and Life Resort komt aan de Costa Cálida te liggen. Dit is volgens Hip Estates een van de populairste Spaanse regio’s bij Belgen voor een tweede verblijf. De regio geniet meer dan 300 dagen zon per jaar en is makkelijk bereikbaar via de luchthavens van Murcia en Alicante. Het resort ligt omringd door golfterreinen, op enkele kilometers van de binnenzee Mar Menor en tussen de pittoreske steden Murcia en Cartagena.

Santa Rosalía Lake and Life Resort herdefinieert het concept ‘resort’ in dit gedeelte van het Middellands Zeegebied. Het resort van 12,4 hectare is ontworpen als een immens grote groenzone, die de bewoners het gevoel geeft in een oneindige tuin van Eden te leven. La Reserva is de naam van het recreatieve domein dat bewoners uitnodigt om te sporten en te ontspannen en is ingedeeld in verschillende zones. In het oog springt The Lake, een spectaculair groot meer met kristalhelder water, enkel toegankelijk voor de bewoners. Daaromheen worden de luxueuze woningen gebouwd die te koop zijn als tweede verblijf.

Centraal in Santa Rosalía Lake and Life Resort ligt het grootste kunstmatige meer van Europa, 16.000 m² groot, gecreëerd in samenwerking met Crystal Lagoons. Denk aan turquoise lagunes, witte zandstranden, een Beach Club en je komt snel in de tropische sferen van de Caraïben. Midden het meer liggen twee paradijselijke eilanden met palmbomen. Wie niet in een strandstoel wil blijven hangen, kan een partijtje beachvolley of petanque spelen, of het water op met een kayak of SUP.

Crystal Lagoons is wereldleider op het gebied van duurzame filtratiesystemen voor grote meren en lagunes om in te zwemmen. De technologie maakt een efficiënt beheer van water en energie mogelijk. The Lake maakt gebruik van een doeltreffend systeem voor het sproeien, opvangen en hergebruiken van water.
​Leen Vermeulen, bestuurder van Hip Estates, gelooft sterk dat Santa Rosalía Lake and Life Resort een succes op de Belgische markt wordt, dankzij het creatieve concept dat is ontworpen om mensen volop te laten genieten, naast de kwaliteit en het design van de luxewoningen en niet in het minst de duurzaamheid van het project dat waarde op lange termijn waarborgt.

Santa Rosalía Lake and Life Resort is in aanbouw en krijgt het grootste kunstmatige meer in Spanje. Er bestaat al een gelijkaardige afgewerkte lagune aan de Costa del Sol, in het resort Alcazaba Lagoon in Casares. Hip Estates heeft dit resort eveneens in zijn aanbod tweede verblijven.

In Santa Rosalía Lake and Life Resort zijn fraaie moderne luxewoningen beschikbaar aan betaalbare prijzen. Hip Estates biedt verschillende types vrijstaande villa’s, appartementen en geschakelde woningen te koop aan, alle mooi gelegen in het prachtige park dat enkel toegankelijk is voor de bewoners van het resort. De architectuur is vooruitstrevend en er worden hoogwaardige materialen gebruikt. Technologie zorgt voor optimaal hedendaags comfort. Om de ecologische voetafdruk te verminderen, plant Santa Rosalía Lake and Life Resort voor elke afgeleverde woning een extra boom bij de 4.000 bomen die al op het resort groeien.

De villa’s Almendro liggen langs het meer van Santa Rosalía Lake and Life Resort en bieden prachtig uitzicht op de natuur van La Reserva en het meer. De villa’s worden gebouwd op een terrein van 238 tot 253 m². De inrichting heeft een strak design en de bewoners bedienen zich met de modernste snufjes. De villa’s beschikken over drie slaapkamers, drie badkamers en een eigen zwembad. Prijs vanaf 320.000€.

​​De villa’s Lavanda in Santa Rosalía Lake and Life Resort​ hebben grote raampartijen voor een overweldigende lichtinval. Een muur van natuursteen garandeert buiten de privacy. De binnenruimtes zijn heerlijk ingericht met alle comfort. De villa’s komen op een terrein van 140 tot 254 m² en beschikken over drie slaapkamers en twee badkamers. Prijs vanaf 234.000€.

De appartementen Madreselva liggen bij een fantastisch landschapszwembad in een knap aangelegde tuin met speeltuigen voor de kinderen, op 200m van het meer in Santa Rosalía Lake and Life Resort. Met twee slaapkamers en twee badkamers, zelfs drie slaapkamers in de hoekappartementen, bieden deze appartementen van 80 tot 102m² families alle comfort. Ruime balkons of terrassen laten de bewoners genieten van de groene omgeving. De vier penthouses hebben het mooiste uitzicht op La Reserva en de zee en bieden mogelijkheid om een buitenkeuken of jacuzzi te installeren. Prijs vanaf 180.000€.

NB: bij de vermelde prijzen is het meubilair niet inbegrepen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK