02.12.2022

Koop uw duurzame droom in Spanje bij Hip Estates

Hip Estates maakt al 25 jaar de Spaanse droom van Vlamingen waar. Nu is de Spanjespecialist fier om ook een uiterst duurzame woning met hip design aan zijn klanten te kunnen voorstellen. Een container krijgt een nieuw leven als comfortabele en duurzame, zelfs passieve vakantiewoning, die er ook knap uitziet. Leen Vermeulen, bestuurder van Hip Estates, en vastgoedexpert Steven Theunis bezochten de bouwpromotor in het Spaanse Alicante en waren meteen verkocht. Vandaag bieden zij hun klanten de mogelijkheid om zo’n innovatieve en duurzame woning te kopen op twee locaties aan de Costa Blanca.

Een container krijgt een nieuw leven

Leen Vermeulen, bestuurder van Hip Estates, en vastgoedexpert Steven Theunis bezochten de bouwpromotor in het Spaanse Alicante en waren meteen verkocht. Vandaag bieden zij hun klanten de mogelijkheid om zo’n innovatieve en duurzame woning te kopen op twee locaties aan de Costa Blanca.

Leen Vermeulen, bestuurder van Hip Estates, merkt dat er interesse is voor deze duurzame woning: ‘Het is een bijzonder innovatief project dat heel kwalitatief is. Mensen vandaag staan open voor duurzame initiatieven en zijn bereid om bewuste keuzes te maken. De ‘containerwoning’ weerspiegelt een manier van leven, want de ruimte is volkomen ontworpen met het oog op het welzijn van de bewoners en op het milieu. Het huis is gemaakt om op een gezonde en zelfvoorzienende manier te leven en brengt de bewoners comfort en rust. Wij bieden deze nieuwe passieve woningen vandaag aan op twee locaties aan de Costa Blanca: op het resort Lo Romero Golf en in Pilar de la Horadada. We kunnen de woning ook op een aangekocht perceel laten bouwen.’

De hoofdstructuur van de woning is een scheepscontainer, die een tweede leven krijgt als vakantiewoning en hierdoor minder weegt op het milieu. De woning is bovendien volledig gemaakt uit duurzame materialen die geen afval genereren. Dankzij fotovoltaïsche zonnepanelen, innovatieve ventilatiesystemen, isolatie en goed gebruik van materialen is de woning zelfvoorzienend, efficiënt en zuinig op vlak van energie. De woning biedt alle voordelen van een passiefhuis. Zo is er altijd een optimale en constante temperatuur in alle kamers.

Je betaalt bij Hip Estates 385.000 euro voor een duurzame woning met twee of drie slaapkamers, twee badkamers, open keuken, privézwembad, terras en eigen tuin. Domotica en beveiliging inclusief.

Voor meer informatie, bezoek https://www.hipestates.com/aanbod/spanje/costa-blanca-zuid/passieve-woningen-te-koop-costa-blanca-zuid-spanje .

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK