18.06.2021

Hip Estates maakt uw Spaanse droom waar

DE DROOM: EEN NIEUWE START

Leen en Steven helpen mensen aan hun (tweede) verblijf onder de Spaanse zon.

Het warme zeeklimaat doet wonderen voor lichaam en geest.
Tapas op je bord. Het mediterrane klimaat. Een deugddoende siësta 's middags.
In Spanje is het goed toeven.
Dat vinden ook Leen Vermeulen en Steven Theunis. Zelf wonen ze afwis­selend in Schilde en op het Iberisch Schiereiland, aan de Costa Blanca.
Die streek is gekend voor haar parelwitte stranden en zoutmeren, en wordt naar het binnenland toe heuvelachtig. De Costa Bianca is ook opvallend groen, met heel wat citrusplantages. 'De regio werd door de Wereldgezondheidsorganisatie bovendien uitgeroepen tot de gezondste van Europa', vertelt Leen. 'Het warme zeeklimaat doet wonderen voor lichaam en geest.'

Je moet goed opletten dat je je als koper niet laat bedotten!
Met hun vastgoedkantoor Hip Estates helpen ze intussen al 25 jaar mensen aan een droomverblijf in het zuid­oosten van Spanje. 'Allemaal nieuwe woningen, in een moderne, strakke stijl. Zoals de naam van ons kantoor misschien al doet vermoeden', zegt Leen.
In België is makelaar een erkend beroep, waarop streng wordt toege­zien. Maar in Spanje kan iedereen makelaar spelen', legt Leen. 'Je moet er goed opletten dat je je als koper niet laat bedotten. Precies daarom verzorgen wij de aankoop van een Spaanse woning van a tot z.

Jij ook?
Hip Estates verkoopt verblijven van 150.000 euro tot 4 miljoen euro. Leen en Steven leiden alles in goede banen tot je de sleutels in handen krijgt. Daarnaast is er een servicekantoor voor verhuur, onderhoud, klusjes in huis of luchthaventransport.

Bron: Goed Gevoel - editie juli 2021
Foto credits: Nathalie Samain

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK