12.07.2021

Exclusief genieten in Santa Rosalia Lake en Life Resort

EEN VERBLIJF OP HET SANTA ROSALIA LAKE & LIFE RESORT STAAT GELIJK AAN VERBLIJVEN OP EEN HEMELSE LOCATIE.
HIER WORDT U VERWEND DANKZIJ DE PRACHTIGE LUXUEUZE EN MODERN ONTWORPEN WONINGEN, EEN WONDERBAARLIJKE OMGEVING EN ALLE DENKBARE ONTSPANNINGSFACILITEITEN IN EN NAAST HET WATER.
EN DAT ONDER HET GOEDKEURENDE OOG VAN EEN ALTIJD UITBUNDIG STRALENDE ZON!

https://info.hipestates.com/santarosalialakeliferesort

Het nagelnieuwe Santa Rosalia Lake & Life Resort is een beveiligd domein op een buitengewoon unieke locatie.
Het resort laat u elke dag proeven van alle lusten van het leven.
Met als absolute blikvanger het prachtige meer dat zich centraal op het resort bevindt!

HET MEER

Het centrale punt van het resort is zonder twijfel het meer, het grootste meer in Europa dat door de mens is aangelegd. Dankzij dit kristalheldere meer vertoeft u voortdurend in tropische sferen, mede mogelijk gemaakt door de zandstranden, de palmbomen, de watersportfaciliteiten en de mediterrane natuur.
Het meer telt 2 eilanden met palmbomen en op één van deze eilanden kunt u tot ontspanning komen in de beachclub.
Het meer staat garant voor alle soorten van waterpret.

ONTSPANNING

Het Santa Rosalia Lake & Life Resort verzoent water en zon op de meest weergaloze wijze.
Zowel de actieveling als de rustzoeker krijgen geen genoeg van dit resort door de brede mix aan activiteiten, sportfaciliteiten, stranden en natuur en dit alles in een heerlijk mediterraan klimaat.
Terwijl u aan het kitesurfen bent of al mountainbikend de natuur verkent, geniet uw partner van de zalige rust op het strand of in het water en beleven de kinderen de avontuurlijkste tijden in de speelzone.

NOG MEER ONTSPANNING

En natuurlijk kan er naar hartenlust aan golf worden gedaan.
Op het domein zelf, maar ook naast het Santa Rosalia Lake & Life Resort waar u het Mar Menor Golf Resort vindt met de 18 holes Jack Nicklaus golfbaan.
Van petanque tot padel en van tafeltennis tot discgolf: alle denkbare voorzieningen om te sporten zijn aanwezig op Santa Rosalia Lake & Life Resort.

OMGEVING

De Mar Menor is het grootste zeewatermeer van Europa.
Het meer wordt van de Middellandse Zee gescheiden door La Manga del Mar Menor, een smalle landstrook van 22 kilometer waarop u kunt autorijden, fietsen of wandelen maar ook zeilen, surfen en duiken!
De Mar Menor is een fantastische watersporthotspot.

Het stadje Los Alcazares bevindt zich aan de Mar Menor en is dus een uitgelezen uitvalsbasis om aan watersport te doen. Maar u vindt er ook La Serena Golf, een uitdagende golfbaan met 18 holes die te midden van het groen en het water ligt. Flaneren in Los Alcazares loont ook meer dan de moeite!

Met Murcia ligt er in de nabije omgeving een levendige stad met veel historische wortels en een heerlijk klimaat.
De rijke geschiedenis van Murcia komt tot leven in de architectuur en de gebouwen zoals de kathedraal, de kerken en de paleizen met al hun ornamenten.
Heden ten dage is Murcia een nimmer slapende stad voor cultureel en culinair genot. De luchthaven van Murcia ligt op amper een halfuurtje rijden vanuit Santa Rosalia Lake & Life Resort.

Cartagena is een veelzijdige havenstad met een grote historie aan de Costa Calida die zich vlak bij het Santa Rosalia Lake & Life Resort bevindt. De stad werd in de derde eeuw voor Christus gesticht door een legeraanvoerder uit Carthago, werd veroverd door de Romeinen en veel van de Romeinse overblijfselen zijn in Cartagena vandaag nog te vinden. Behalve een prominente plaats voor cultuur en historisch erfgoed biedt Cartagena vele mogelijkheden om heerlijk te kuieren door de stad, te snuisteren in de winkeltjes en lekker te eten.
De bergen rondom Cartagena zijn een flinke trektocht waard.

Op Santa Rosalia Lake & Life Resort vindt u zowel vrijstaande villa’s als appartementen. Al deze woningen zijn fraai ontworpen, vallen op door hun comfort en liggen in een exclusieve omgeving vlak bij de zee en de natuur.

VRIJSTAANDE VILLA'S

De woningen bevinden zich rond een magnifiek park dat exclusief toegankelijk is voor de bewoners van Santa Rosalia Lake & Life Resort. De vrijstaande villa’s vallen op door hun architecturale vooruitstrevendheid. Voor uw comfort is gebruik gemaakt van de meest hoogstaande technologieën en materialen. Een prachtig uitzicht, een eigen tuin en uw privézwembad voltooien dit droomplaatje helemaal.

Almendro
Almendro 7 ligt op het Santa Rosalia Lake & Life Resort op een bevoorrechte locatie. De villa’s liggen langs het centraal gelegen meer en u geniet er van een prachtig uitzicht op de omgeving.

Almendro is de ideale uitvalsbasis voor wie van zon, natuur en cultuur houdt. U bevindt zich vlak bij de Middellandse Zee, voor de natuur is een prominente plaats weggelegd op het Santa Rosalia Lake & Life Resort en op dit resort zijn alle mogelijke faciliteiten aanwezig om te sporten, met vrienden en familie zalige tijden te beleven en tot rust te komen.

De villa’s zelf tellen 3 slaapkamers en 3 badkamers. De villa’s zijn fraaie woonsten met strak ontworpen binnenruimten voorzien van de modernste snufjes die u alle comfort bezorgen. U hebt een eigen zwembad en van op uw balkon geniet u van een wonderlijk uitzicht op La Reserva en het meer.

Fase I, II en III reeds uitverkocht! Binnenkort lancering fase IV
https://www.hipestates.com/aanbod/spanje/costa-calida/santa-rosalia-lake-and-life-resort-villa-almendro

Lavanda
Gelegen tussen de twee belangrijkste lanen van het Santa Rosalia Lake & Life Resort bevindt zich Lavanda. Weinige betere locaties denkbaar om ten volle te proeven van de zon, de natuur en de verlokkingen die de Middellandse Zee te bieden hebben.

De villa zelf telt 3 slaapkamers en 2 badkamers. Van op uw balkon proeft u de vrijheid ten volle. De grote raampartijen zorgen voor een overweldigende lichtinval, terwijl een muur van natuursteen uw privacy te allen tijde garandeert. De binnenruimten zijn heerlijk ingericht en laten u genieten van alle comfort.

Fase I, II & III reeds uitverkocht! Binnenkort lancering fase IV
https://www.hipestates.com/aanbod/spanje/costa-calida/santa-rosalia-lake-and-life-resort-villa-lavanda

Zen Sakura
Deze modern ontworpen villa ligt op een natuurrijk resort dat gelegen is in een regio waar alles aanwezig is om tot rust te komen en te sporten. Bij de bouw van Villa Zen Sakura staat duurzaamheid centraal waardoor alle energie optimaal wordt benut.

Deze nieuwbouwvilla’s tellen 3 slaapkamers en 3 badkamers. U beschikt over een terras op de eerste verdieping vanwaar u een uitzicht hebt op uw eigen tuin. Ook op de gelijkvloerse verdieping is een terras die van de leefruimte wordt gescheiden door grote raampartijen. Een eigen zwembad behoort tot de mogelijkheden.

Prijzen vanaf €329.000
https://www.hipestates.com/aanbod/spanje/costa-calida/santa-rosalia-lake-and-life-resort-villa-zen-sakura

Blue Lagoon
De 20 villa's van het type Blue Lagoon zijn tweede en derde lijns aan het meer.
Er zijn 10 villa's gelegen naar het noorden met uitzicht op het meer (reeds 10 gereserveerd) en 10 zuid georiënteerde villa's die zicht bieden op het meer vanop het dakterras (reeds 7 gereserveerd).

Prijzen vanaf €395.000
https://www.hipestates.com/aanbod/spanje/costa-calida/blue-lagoon-villas-santa-rosalia-lake-life-resort

Villa Perigord
Deze gelijkvloers villa heeft 3 ruime slaapkamers met elk een ensuite badkamer.
De villa's worden opgetrokken op de 2e lijn langsheen het meer. Vanop het dakterras heb je een mooi uitzicht over de lagune.

Prijzen zijn nog niet bekend
https://www.hipestates.com/aanbod/spanje/costa-calida/santa-rosalia-lake-and-life-resort-villa-perigord

APPARTEMENTEN EN BUNGALOWS

Op het resort zullen er fraaie appartementen en geschakelde woningen uit de grond rijzen. Deze appartementen tellen 2 of 3 slaapkamers. In het gemeenschappelijk zwembad kunt u te allen tijde tot rust komen. De geschakelde woningen zijn voorzien van 2 slaapkamers en 2 badkamers en een dakterras. De optie bestaat om ze te bouwen met 3 slaapkamers zonder dakterras. Indien u dat wenst kan er een privaat zwembad aangelegd worden.

Madreselva
Op 200 meter van het meer bevinden zich de bungalows en appartementen van Madreselva. Te midden van dit project op Santa Rosalia Lake & Life Resort komt een prachtig ontworpen zwembad met een strand, badend in een groene omgeving. De ideale plaats om te ontspannen en de kinderen te laten spelen.

De appartementen van Madreselva beschikken over 2 slaapkamers en 2 badkamers. De hoekappartementen tellen 3 slaapkamers en 2 badkamers. Ook hier geven de grote raampartijen rechtstreeks toegang tot uw balkon. De vier penthouses hebben zonneterrassen met uitzicht op La Reserva en de zee.

De bungalows van Madreselva tellen 2 slaapkamers en 2 badkamers. U geniet van een overdekt terras en een ruim balkon dat naar de grote woonkamer leidt en de mooi vormgegeven keuken. De grote raampartijen geven rechtstreeks toegang tot uw balkon.

Al de appartementen en bungalows beschikken over een bergruimte en ondergrondse parking.

Prijzen appartementen vanaf €219.000
https://www.hipestates.com/aanbod/spanje/costa-calida/santa-rosalia-lake-and-life-resort-appartementen-madreselva

Prijzen bungalows vanaf €193.000
https://www.hipestates.com/aanbod/spanje/costa-calida/santa-rosalia-lake-and-life-resort-madreselva-bungalows

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK