08.05.2020

Altijd al gefantaseerd over een woning aan een Spaanse costa? Misschien is het nu of nooit…

Zo’n lockdown-periode kan je leven ook positief veranderen.
We beseffen misschien nog beter dan vroeger dat we nu moeten genieten, en dat vooral niet uitstellen tot morgen.

Misschien is het daarom nu een goed moment om werk te maken van je Spaanse droomwoning? Een woning met een zonovergoten terras, aan een costa die je aanspreekt. Elke dag buiten eten bij aangename temperaturen. Pootjebaden in de zee. Gezellige dorpjes en marktjes aandoen.
Zie je het al voor je? Dan is de hamvraag… hoe begin je eraan?

Wij zijn als Belgisch vastgoedkantoor al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in Spaans vastgoed. We hebben dus veel ervaring. Met onze 12 medewerkers hebben we een ruim aanbod, aan verschillende costa’s. We informeren je graag over hoe je begint aan jouw droom, en beantwoorden al je vragen.

We maken het bovendien heel makkelijk en veilig voor je. Je kunt met ons een persoonlijke afspraak inboeken voor een video- of telefonisch gesprek.
Tijdens een videogesprek kunnen we foto’s en plannen van nieuwbouwwoningen die nu gebouwd worden, op scherm aan je tonen.
De bouwfirma’s in Spanje zijn immers al enkele weken op volle kracht weer aan ’t werk.

Op 11 mei gaat ons kantoor weer open. We hebben alle voorzorgen genomen om ook daar een veilig gesprek met jou te kunnen voeren, indien je dat verkiest. En op 19 en 28 mei gaan onze infodagen door. Je hebt daarvoor helemaal de keuze tussen een virtueel videogesprek of een persoonlijk, individueel gesprek bij ons op kantoor.

We kijken ernaar uit om jouw droomwoning een beetje mee te creëren…
Ondertussen: denk eraan van nu te genieten, en niet uit te stellen tot morgen…

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK