11.08.2022

Huizen en appartementen te koop vanaf 234.900 euro op een Spaans golfresort

Droom je al weg bij de gedachte aan een tweede verblijf aan de Spaanse kust?
Waarom zou je dan niet meteen op zoek gaan naar een buitenverblijf op een golfresort?
HLN woonexpert Björn Cocquyt ging voor jou op zoek naar de mooiste huizen en appartementen te midden van de holes en greens.

COSTA BLANCA: vanaf 485.000 euro

La Finca Golf is een klein dorpje op zich, en viert dit jaar zijn 20-jarig bestaan met onder andere een vernieuwd clubhuis en ook enkele nieuwbouwprojecten.
Een ervan zit in de eindfase: een verkaveling met elf vrijstaande huizen in een L-vorm.
Door die architectuur liggen zowel de diepe leefruimte als de drie slaapkamers, met twee badkamers, rond het zwembad gedrapeerd en rondom is er een mooi terras.
Aan buitenruimte is heb je alleszins geen gebrek, want op het dak is er een solarium dat een prima uitzicht op de omgeving biedt.
Er zijn achttien holes en een hotel. Het is 20 minuten rijden tot aan Torrevieja en 35 minuten tot aan de luchthaven van Alicante.

INFO:
• Oppervlaktes: 119 m² (bewoonbaar) en 377 m² (perceel)
• Exacte locatie: Algorfa, op 1.902 km van Brussel

Bekijk ons aanbod op La Finca Golf https://www.hipestates.com/aanbod/spanje/costa-blanca-zuid/moderne-villa-s-in-groene-omgeving-costa-blanca-zuid

COSTA BLANCA: vanaf 234.900 euro

Pal op de grens met de Costa Calida is Lo Romero Golf aangelegd.
Het is een oase van groen met achttien holes, een clubhuis en nog weinig bebouwing. Je ervaart dan ook een zalige rust.
Er zijn hoofdzakelijk groepjes appartementen gebouwd die een stijlvol geheel vormen met mooi aangelegde gemeenschappelijke tuinen met een zwembad én een zicht op de golf.
Momenteel staat een nieuwe fase in de steigers met 51 flats verdeeld over drie niveaus. Ze tellen twee of drie slaapkamers met telkens twee badkamers en hebben grote terrassen en een parkeerplaats.
Van het eerste type zijn er nog negen te koop, van het tweede nog twee. De prijzen variëren van 234.900 tot 260.900 euro.
Vliegen kan op Murcia en Alicante.

INFO:
• Oppervlaktes: van 75 tot 98 m² (bewoonbaar) en van 22 tot 81 m² (terras)
• Exacte locatie: Pilar de la Horadada, op 1.929 km van Brussel

Bekijk ons aanbod op Lo Romero Golf https://www.hipestates.com/aanbod/spanje/costa-blanca-zuid/moderne-appartementen-op-de-golf-pilar-de-la-horadada

Bron: HLN.be dd 11.08.2022 door Björn Cocquyt

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK