23.02.2023

Boek je gratis bezichtingstrip naar Spanje met Hip Estates

Dankzij meer dan 25 jaar ervaring en de zeer persoonlijke omgang met bouwpromotoren en klanten mag Hip Estates zich gerust dé vastgoedspecialist voor Spanje noemen. CEO Leen Vemeulen was op 21 februari te zien in het VTM Nieuws waar zij toelichting gaf bij de spectaculaire recordcijfers van de verkoop van Spaanse woningen aan Belgen in 2022 .

Gedurende twee weekends op rij begin maart opent Hip Estates, al meer dan 25 jaar dé specialist in Spaans vastgoed, het vernieuwde en uitgebreide pand aan de Turnhoutsebaan 72 in Schilde. De ideale gelegenheid om de Spaanse droom (eindelijk) waar te maken, want je wordt warm ontvangen met een glaasje cava en Spaanse tapas en bovendien kan je meteen een bezichtigingstrip boeken, die Hip Estates terugbetaalt als je nadien je Spaanse casa bij hen koopt*.

Leen Vermeulen, CEO van Hip Estates, is fier
over de uitbreiding van de locatie in Schilde:

Met de recente toevoeging van een ruime parkeergelegenheid - binnenkort ook met elektrische laadstations -, een fraaie tuin en een ruime vergaderzaal, zijn wij volledig uitgerust om geïnteresseerde kopers te ontvangen en te voorzien van optimale ruimte en comfort. Om deze feestelijke gelegenheid te vieren, krijgt elke bezoeker van de Infodagen bovendien een fles cava mee naar huis.

Dé Hip Estates Spaanse Infodagen gaan door op zaterdag 4 en zondag 5 maart en zaterdag 11 en zondag 12 maart. Bij lekkere Spaanse hapjes en drankjes krijgen bezoekers een voorstelling van alle nieuwbouwprojecten aan de Costa’s. Luxe bestaat in Spanje in alle prijscategorieën. Ook vertellen Leen Vermeulen, vastgoed expert Steven Theunis en het team van Hip Estates steeds enthousiast over het leven in Spanje, dat bestaat uit puur genieten terwijl dit niet eens duur hoeft te zijn.

Hip Estates betaalt de vluchten en het hotel terug aan wie tijdens de infodagen een bezichtigingstrip boekt en nadien een woning in Spanje aankoopt via Hip Estates! Opgelet: dit geldt voor een trip van 2 nachten voor max. 2 personen en is uitgezonderd schoolvakanties en feestdagen. promotie enkel geldig tijdens de infodagen op 4 , 5 en 11 en 12 maart

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK