12.10.2022

Wie koopt designer villa ‘Morning Breeze’ aan de Costa Blanca

Villa ‘Morning Breeze’ dankt z’n naam aan de ochtendbries waarvan de bewoners kunnen genieten in het milde Spaanse klimaat van de Costa Blanca. De minimalistische designer villa is door Monica Armani ontworpen als een plek om de omgeving volop te beleven. Dankzij de verheven glazen structuur creëert de beroemde Italiaanse architecte en designer verbluffende panorama’s over het golfterrein met in de verte de zee. Dit is de mooiste ligging van het prestigieuze Las Colinas Golf & Country Club, heel geliefd voor een tweede verblijf. Hip Estates verkreeg dankzij een sterke reputatie als dé vastgoedspecialist voor Spanje met 25 jaar ervaring de zeldzame kans om de villa op de Belgische markt te verkopen. Wie koopt designer villa ‘Morning Breeze’ aan de Costa Blanca?

Morning Breeze is een villa met een ziel en vele gezichten om je gasten in stijl te ontvangen. De toegang via de monumentale voordeur, zo hoog als de gevel, is ronduit spectaculair. De installatie leidt de gasten dan weer binnen in een majestueus hoog interieur. Intimiteit wordt gecreëerd via verticale verbindingen in ruimtes waar dit wenselijk is zoals de master bedroom op de mezzanine.

"Alles in mijn ontwerp is bedacht om het gevoel te creëren op een bijzondere plek te zijn aangekomen. Ik haal energie uit de omgeving om ruimtes te creëren waarin ik me comfortabel en gelukkig voel."
Monica Armani

Niet in het minst belangrijk is dat Villa Morning Breeze instapklaar is. De bekende Italiaanse designer Monica Armani heeft de villa volledig op maat en tot in de puntjes ingericht: van de zandbeige keramische vloer van Inalco tot de champagnekleurige raamkozijnen, de knappe houten trap met wisselende breedtes, de speciaal ontworpen kroonluchter in de woonkamer-keuken, de Madison designspiegel die Monica Armani ontwierp voor B&B Italia, en niet te vergeten het outdoor buitenmeubilair dat ze voor Tribù creëerde.

De zandbeige Inalco vloer loopt van de woonruimte door naar het brede buitenterras en geeft uit op de strakke infinity pool met daarachter het groene landschap. Het wordt nog beter, want de glazen wand van het zwembad creëert het effect van een transparante glazen blok. 's Nachts oogt het plaatje nog mooier met LED verlichting. Je kijkt trouwens onder water in het zwembad vanuit de spa beneden, waar gasten ontspannen in de ruime jacuzzi, Turks bad en Finse sauna.

Er is maar één Villa Morning Breeze ontworpen door Monica Armani en deze is momenteel instapklaar te koop via Hip Estates. Het vastgoedkantoor dat zich dé specialist voor Spanje mag noemen, maakt zich sterk dat het binnenkort kopers voor de villa zal vinden.

​"Morning Breeze is een unieke prestigevilla om vakantie te komen vieren. Wij hebben reeds enkele van de meest exclusieve villa's op Las Colinas Golf & Country Club kunnen verkopen aan Belgen. Op basis van onze uitstekende reputatie in België en ons bewezen verkoopsresultaat op het resort heeft Hip Estates de buitengewone kans gekregen om Morning Breeze te verkopen."
Leen Vermeulen, CEO van Hip Estates

Luxueuze inrichting met woon/eetkamer, 3 slaapkamers, 3 badkamers, gymzaal, spa met jacuzzi en sauna, terrassen, aangelegde tuinen. Mogelijkheid tot apart personeelsverblijf.
Oppervlakte: perceel 2.000 m², bebouwde oppervlakte woning 760 m², terras 240 m², zwembad 55 m².
​Vraagprijs: 4.850.000 euro inclusief meubilair, armaturen en toebehoren.

https://www.hipestates.com/aanbod/spanje/costa-blanca-zuid/armani-designer-villa-morning-breeze

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK