close

Aanbod

Verzenden


* verplichte velden

Exclusieve villa nabij Moraira en Benitachell, Costa Blanca Noord, Spanje

Ref. Villa CBN VA PLJaz Llor 178 ID: 8539

Verkocht
Slaapkamers: 4
Badkamers: 6
Opp. woning: 697m2
Opp. perceel: 1932m2
Opp. terras: 299,51m2
Tuin: Privé tuin
Zwembad: Privé zwembad
Berging: Ja

Exclusieve villa op drie verschillende niveaus, om overal van een prachtig uitzicht op zee te kunnen genieten. Het huis is onderverdeeld in twee duidelijke delen; een dagzone en een nachtzone. Als men de woning betreedt valt in de hal meteen de grote glazen wand op die het zicht naar buiten trekt. De linkervleugel is volledig ingedeeld als dagzone. Het centrale vertrek is de ruime eet- en zitkamer, een elegant geheel waarin de parketvloer gecombineerd wordt met in natuurkleuren en wit beklede muren. Naast de zitkamer treffen we de keuken aan, een ruime en lichte ruimte met gelakte meubels. Opvallend zijn het centrale eiland, dat uitgerust is met een glas-keramische kookplaat, en de daaraan verbonden eettafel. De keuken staat in rechtstreekse verbinding met buitenterras met privaat zwembad, barbecue en buitenkeuken.

Het terras is een essentieel onderdeel van de woning. Het is bedekt met een technologisch houten Visendum-vloer en omgeeft het hele huis waardoor men van overal toegang heeft tot buiten. De breedste zone bevindt zich naast de keuken en eetkamer, strategisch aangelegd om van het prachtige uitzicht op zee te genieten. De barbecue en buitenkeuken completeren de buitenzone en zorgen ervoor dat men optimaal van het mediterrane klimaat kan genieten.

De rechtervleugel is ingedeeld als nachtzone, een zone die in twee niveaus verdeeld is. Op het eerste niveau trekt een ruime zitkamer de aandacht. Van hieruit krijgt men toegang tot de hoofdslaapkamer. De master bedroom bestaat uit drie ruime delen: de slaapkamer met toegang tot het terras, de ensuite-badkamer en de dressing.

Het tweede niveau bestaat uit nog drie slaapkamers, elk met hun eigen ensuite-badkamer waarvan twee rechtstreeks toegang bieden tot het terras. Een heel persoonlijke woning, gedecoreerd met natuursteen en parket.

Eigenschappen villa: VERKOCHT

  • 4 Slaapkamers
  • 6 Badkamers
  • Bebouwde oppervlakte: 697 m²
  • Bewoonbare oppervlakte: 333,09 m²
  • Terrassen: 299,51 m²
  • Privaat zwembad
  • Perceel: 1932 m²

VERKOCHT


Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.

Bezoek/infoaanvraag

Wenst u meer informatie over dit project, gelieve dan dit formulier in te vullen. Wij houden u zo snel mogelijk op de hoogte.

Verzenden


* verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK