close

Aanbod

Verzenden


* verplichte velden

Moderne geschakelde woningen in Balcón de Finestrat, Alicante, Costa Blanca noord

Ref. Vil CBN TW Bre 169 ID: 8996

€ 387.000
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Opp. woning: 176m2
Opp. terras: 18m2
Opp. dakterras: 50m2
Tuin: Privé tuin

Deze nieuwe residentie zal in de eerste fase bestaan uit 30 appartementen en 14 geschakelde woningen.

De appartementen zullen 2 of 3 slaapkamers hebben en 2 badkamers. De geschakelde woningen zullen voorzien zijn van 3 slaapkamers met evenveel badkamers. Alle woningen zijn zorgvuldig ingedeeld en bieden een prachtig uitzicht op de gemeenschappelijke tuinen, de omliggende natuurrijke omgeving en de skyline van Benidorm. Een aantal woningen zal zicht hebben op zee.

De nieuwe woningen zijn gebouwd met uitstekende, hoogwaardige materialen en vormen een aantrekkelijk wooncomplex, met een eigen parkeerplaats buiten, bergingen, een tuin en een kinderspeelplaats. De appartementen delen een gemeenschappelijk zwembad. Bij de geschakelde woningen is een privé-zwembad optioneel.

El Balcon de Finestrat is slechts enkele kilometers verwijderd van alle noodzakelijke voorzieningen: Winkelcentrum La Marina, restaurants, supermarkten, scholen, apotheken, banken, enz.

Eigenschappen geschakelde woningen

  • 3 Slaapkamers
  • 3 Badkamers
  • Bebouwde oppervlakte: 176 m²
  • Terras: 18 m²
  • Dakterras: 50 m²
  • Tuin: 75 m²

Prijs: 387.000 euro


Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.

Bezoek/infoaanvraag

Wenst u meer informatie over dit project, gelieve dan dit formulier in te vullen. Wij houden u zo snel mogelijk op de hoogte.

Verzenden


* verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK