close

Aanbod

Verzenden


* verplichte velden

Residentieel wooncomplex van 8 geschakelde woningen met privaat zwembad nabij Jávea, Costa Blanca noord

Ref. Villa CBN NaVi 342 ID: 9187

€ 310.000
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Opp. woning: 116m2
Opp. perceel: 110m2
Opp. terras: 48m2
Tuin: Privé tuin
Zwembad: Privé zwembad

Een ensemble van acht woningen vormt een residentieel complex, elk uitgerust met een eigen zwembad en lift. Dit complex bevindt zich op korte afstand van de Middellandse Zee, omgeven door majestueuze bergen die naadloos samengaan met de unieke omgeving. Gelegen in een charmant stadje in de buurt van Jávea, onderscheidt het zich door zijn sterke band met de natuur, te midden van bosrijke gebieden en wandelpaden, waardoor het een vredige woonomgeving biedt. Voor degenen die daarentegen de voorkeur geven aan de zee en de levendige sfeer van de kust, liggen Jávea en Dénia, met hun kristalheldere wateren en boulevards, op slechts 10 minuten afstand.

De architectuur van dit project wordt gekenmerkt door avant-garde, buitengewone kwaliteiten, aandacht voor detail en een focus op exclusieve omgevingen. Deze kenmerken, samen met een diep respect voor de natuur en het streven naar milieubehoud, verlenen dit woonproject een uniek en origineel karakter.

De royale woonkamers, met directe toegang tot de tuin en het privézwembad, lenen zich perfect voor het ontvangen van vrienden en familie, maar bieden ook een ideale ruimte voor ontspanning in de vrije tijd. De keukens, met een modern en flexibel ontwerp, zijn naadloos verbonden met de woonkamer en de binnenplaats, waardoor ze overvloedig natuurlijk licht binnenhalen.

Eigenschappen geschakelde woningen:

  • Momenteel zijn enkel de percelen 4 en 7 nog beschikbaar!
  • 3 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • Bebouwde oppervlakte: 116 m²
  • Oppervlakte percelen: van 110 m² tot 113 m²
  • Oppervlakte terras: 48 m²
  • Oppervlakte privaat zwembad: 9 m²
  • Inclusief parkeerplaats voor 2 personenwagens

Prijs: 310.000 euro


Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.

Bezoek/infoaanvraag

Wenst u meer informatie over dit project, gelieve dan dit formulier in te vullen. Wij houden u zo snel mogelijk op de hoogte.

Verzenden


* verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK