close

Aanbod

Verzenden


* verplichte velden

Stijlvolle appartementen met directe toegang tot het strand in Canet op 25 minuten van de stad Valencia

Ref. App CBN Son Ald 278 ID: 9072

€ 225.000
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Tuin: Gemeenschappelijk
Zwembad: Gemeenschappelijk

Dit complex van 60 woningen met 2, 3 en 4 slaapkamers biedt u verschillende soorten woningen die zich aanpassen aan wat u zoekt: duplexpenthouses, appartementen op tussenverdiepingen en appartementen op de begane grond. De terrassen, van 15 m² tot 50 m² zullen uw favoriete plek van de woning zijn, en veel ervan hebben uitzicht op zee!

De woningen zijn zo ontworpen dat u met alle comfort en zonder zorgen kunt leven, met zeer grote ruimtes die een vloeiende circulatie bevorderen en een indeling die praktisch is. De verbinding tussen interieur en exterieur is bijzonder belangrijk, dankzij de grote ramen die voorrang geven aan dwarsventilatie en de ruimtes vullen met licht. Bovendien kunt u desgewenst een parkeerplaats toevoegen.

De woningen onderscheiden zich ook door hun strenge duurzaamheidsnormen, met installaties die de energie-efficiëntie verbeteren (zoals aerothermische systemen en thermische onderbreking van de ramen) en ervoor zorgen dat het milieu maximaal wordt gerespecteerd en het energieverbruik zo optimaal mogelijk is.

Alles in een wooncomplex waar uw momenten van ontspanning, vrije tijd en plezier gegarandeerd zijn. U zult hele dagen verkoeling zoeken in het spectaculaire zwembad met een waterblad voor het solarium, of wandelen en lezen in de groene zones. Voor sporters is de padel- en multisportbaan de beste optie. Geniet ook van ontmoetingen met vrienden en familie in de grote schaduwrijke zones, en creëer de leukste ruimte voor de kleintjes in het kindergedeelte.

En alsof dat nog niet genoeg is, is de locatie onovertroffen. De zeepromenade van Canet de Berenguer, met een sfeer die bevorderlijk is voor de ontkoppeling, ligt op slechts 200 meter van het wooncomplex. Bovendien is er vanuit het complex directe toegang tot het strand, een van de best beoordeelde stranden van Spanje.

Met 10 kilometer kustlijn en rustig en schoon water is Canet de Berenguer een bevoorrechte bestemming aan de kust van Valencia. Stranden, watersporten en alle noodzakelijke diensten voor het dagelijks leven, van restaurants en cafés tot scholen, ziekenhuizen, banken, supermarkten en meer. Een bestemming waar het leven het hele jaar door doorgaat.

De bruisende stad Valencia ligt op slechts 25 minuten afstand, en Sagunto, rijk aan geschiedenis en traditie, op 10 minuten afstand. En de prachtige natuurlijke landschappen van de Sierra de Espadán en La Calderona waken over de kust.

Eigenschappen appartementen

  • 2 Slaapkamers
  • 2 Badkamers

Prijzen van 225.000 euro tot 255.000 euro

Eigenschappen duplex-penthouses gelegen op de vierde/vijfde verdieping

  • 3 Slaapkamers
  • 2 Badkamers

Prijs: 380.000 euro


Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.

Bezoek/infoaanvraag

Wenst u meer informatie over dit project, gelieve dan dit formulier in te vullen. Wij houden u zo snel mogelijk op de hoogte.

Verzenden


* verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK