close

Deze woning is echt wel je favoriet?
Laat hier je gegevens achter en we contacteren je snel met meer informatie.

Verzenden


* verplichte velden

Nieuwe luxe appartementen Madroño II, Sky Villas II op Las Colinas Golf & Country Club

Ref. App CB LC MadrSkyVil II 137 ID: 8935

€ 565.000
Tuin: Gemeenschappelijk
Zwembad: Gemeenschappelijk
Berging: Ja

Nieuwe verkaveling Madroño II Sky Villas Las Colinas Golf & County Club.

Een exclusief wooncomplex gelegen aan een uitmuntende 18-holes Championship golfbaan, “Beste golfbaan van Spanje” op de World Golf Awards & "Beste villaresort van Spanje" op de World Travel Awards. Dit resort biedt een volledig sport – vrijetijds – verblijfs en horeca aanbod! Tevens is er een luxe private beachclub aan het strand. Zowel de infrastructuur als de woningen, de golfbaan en de overige voorzieningen zijn zorgvuldig geïntegreerd in de omgeving en met het oog voor het kleinste detail!

Dit exclusieve wooncomplex bestaat uit 2 appartementsgebouwen met een hoge afwerkingsgraad. Per gebouw zijn er slechts 16 unieke appartementen. Men slaagt erin het traditionele concept van een flatgebouw te verheffen tot dat van een echte hoogbouwvilla, vandaar de naam voor deze luxe appartementen: Madroño Sky Villas.

De luxe appartementen beschikken over grote gemeenschappelijke ruimtes met prachtige aangelegde tuinen en zwembaden waarvan 1 verwarmd en overdekt en van wel 38 meter lang. Een fitness ruimte in het domein, exclusief voor de eigenaars, maakt het geheel compleet. De bevoorrechte locatie biedt een panoramisch uitzicht over de golfbaan en de Middellandse zee. Het project onderscheidt zich omwille van de privacy en de natuurlijke schoonheid.

Deze ruime appartementen zijn ontworpen om te genieten van het buitenleven met een ideale combinatie tussen ontwerp en functionaliteit.
De binnen architectuur van de appartementen werd nauwgezet bestudeerd en de materialen en kleuren werden optimaal gecombineerd om het licht volledig tot uiting te brengen. Het interieur loopt via de ruime woonkamers ononderbroken door naar de ruime buitenterrassen waardoor als het ware één geheel wordt gevormd.

De architectonische kwaliteit van deze exclusieve verkaveling wordt ook weerspiegeld in de gemeenschappelijke ruimtes. Het overloopzwembad, ontworpen met een uniek strandeffect, verheft zich boven de heuvel en biedt een bevoorrecht uitzicht op de 18 holes golfbaan. Het verwarmd binnenzwembad, de fitnessruimte en de spa, creëren een gevoel van perfecte harmonie met de natuur.

Pré-reservatie is vanaf nu mogelijk, mits aanbetaling van 10.000 euro!
Lancering: 1 februari

Prijzen van deze appartementen variëren van 565.000 euro tot 995.000 euro.

Penthouses 23 en 31 hebben twee parkeerplaatsen.
De verwachte oplevering van deze fase samen met het zwembad is voorzien september 2024.

Bezoek/infoaanvraag

Wenst u meer informatie over dit project, gelieve dan dit formulier in te vullen. Wij houden u zo snel mogelijk op de hoogte.

Verzenden


* verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK