close

Aanbod

Verzenden


* verplichte velden

Geschakelde villa's rond gemeenschappelijk zwembad, La Zenia, Orihuela Costa, Costa Blanca Zuid, Spanje

Ref. VILLA CB NEW MAN 162 ID: 4544

Verkocht
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Opp. woning: 101,30m2
Opp. terras: 32,19m2
Opp. dakterras: 62,13m2
Tuin: Gemeenschappelijk
Zwembad: Gemeenschappelijk
Berging: Ja
Kelder: Ja

Op wandelafstand van het grote openlucht shoppingcenter 'La Zenia Boulevard' en slechts 3 kilometer van de magnifieke zandstranden van La Zenia en Playa Flamenca, wordt deze nieuwe residentie gebouwd. In de nabije omgeving bevinden zich verschillende golfdomeinen. Ook het natuurpark en de zoutmeren van La Mata zijn slechts een boogscheut verwijderd. Qua bereikbaarheid genieten deze geschakelde woningen een uitstekende locatie; 20 minuten van Murcia luchthaven en 40 minuten van de internationale luchthaven van Alicante.

Deze nieuwe verkaveling zal bestaan uit 46 geschakelde woningen met allen 3 slaapkamers, 3 badkamers, een grote ondergrondse parking / kelder, verschillende terrassen en een dakterras. De afgesloten residentie zal beschikken over 2 gemeenschappelijke zwembaden, groene zones, een speeltuin en ruime gemeenschappelijke tuinen.

Eigenschappen villa's: (VERKOCHT)

  • 3 Slaapkamers en 3 badkamers
  • Bebouwde oppervlakte: 101,30 m²
  • Terrassen + dakterras: 62,13 m²
  • Gelijkvloers terras: van 32,19 m² tot 34,45 m²
  • Kelder / garage: ± 74 m²

Prijzen vanaf VERKOCHT


Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.

Bezoek/infoaanvraag

Wenst u meer informatie over dit project, gelieve dan dit formulier in te vullen. Wij houden u zo snel mogelijk op de hoogte.

Verzenden


* verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK