close

Aanbod

Verzenden


* verplichte velden

Modern nieuwbouwproject op een kwartier rijden van het strand, Formentera del Segura, Costa Blanca Zuid

Ref. Villa CBZ Pal Ama 149 ID: 8909

Verkocht
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Opp. woning: 132m2
Opp. perceel: 165m2
Tuin: Privé tuin
Zwembad: Privé zwembad

Dit modern nieuwbouwproject zal bestaan uit 4 luxueuze villa’s met elk een privaat zwembad.

Op de eerste plots (nummers 1, 2 en 3 waarvan plot 3 reeds verkocht is) wordt een villa type A gebouwd. Dit type woning bestaat uit een gelijkvloerse en een 1e verdieping. Op de begane grond bevinden zich naast een open keuken en woonkamer, nog een een slaapkamer en een badkamer. De keuken en de woonkamer geven uitzicht op en toegang tot de tuin. Boven zijn de overige 2 slaapkamers en de tweede badkamer.

Op het laatste plot (nummer 4) wordt een villa type B gebouwd. Het enige verschil met het voorgaande type is dat deze volledig gelijkvloers is. Deze woning heeft eveneens 3 slaapkamers, 2 badkamers en een apart gastentoilet.

Alle woningen worden voorzien van onder andere pré-installatie voor airconditioning, volledig ingerichte keuken en badkamers, een autostaanplaats op het perceel en een privaat zwembad met buitendouche.

Eigenschappen villa’s TYPE A VERKOCHT

  • 3 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • Apart gastentoilet
  • Bebouwde oppervlakte: 132 m²
  • Oppervlakte perceel: 165 m²
  • Oppervlakte zwembad: 15 m²

Prijzen: VERKOCHT


Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.

Bezoek/infoaanvraag

Wenst u meer informatie over dit project, gelieve dan dit formulier in te vullen. Wij houden u zo snel mogelijk op de hoogte.

Verzenden


* verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK