close

Aanbod

Verzenden


* verplichte velden

Prachtige nieuwbouwvilla's in urbanisatie La Marina, San Fulgencio, Costa Blanca zuid

Ref. Villa CBZ BaRe ViEn 333 ID: 9066

€ 529.000
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Opp. woning: 135m2
Opp. terras: 27m2
Tuin: Privé tuin
Zwembad: Privé zwembad

De villa heeft een ruime woonkamer met grote ingangen van natuurlijk licht die zorgen voor veel licht, waardoor het visueel integreert met de tuin. De keuken deelt een grote, open ruimte met de eetkamer, die samen met de woonkamer de kern vormt waarrond het gezinsleven zich overdag afspeelt. De communicatie van de binnenruimte met de buitenruimte wordt gerealiseerd door meerdere glazen openingen. De eenvoudige en heldere lijnen van het meubilair dragen bij aan de integratie met de rest van het huis. Houten details voegen warmte toe aan de sfeer.

Badkamers waar kleur wordt gecombineerd met natuurlijke en warme tinten, creëren een gezellige sfeer, die samen met de directe relatie met buiten, je in contact brengt met de natuur, wat zorgt voor geweldige momenten van ontspanning.

De hoofdslaapkamer heeft een eigen patio, die samen met het licht dat door de ramen naar binnen valt, een ontspannen sfeer creëert, perfect voor rust en ontspanning.

De villa's bieden 3 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime keuken, eetkamer, woonkamer. De buitenkant is voorzien van een ommuring, tuin afgewerkt met grind en onkruidgaas, enkele bomen en kunstgras rond het zwembad, buitentegels en een zwembad met waterval.

De villa’s zijn gelegen in de urbanisatie La Marina, behorend tot de gemeente San Fulgencio, op slechts 5 km van het strand. De gemeente ligt in het zuiden van de provincie Alicante, in de regio Vega Baja del Segura. Het ligt 16 km ten zuiden van de stad Elche, 22 km van Orihuela, de hoofdstad van de regio, en 26 km van de luchthaven Alicante-Elche.

Eigenschappen villa’s

  • 3 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • Bebouwde oppervlakte: van 135 m² tot 149 m²
  • Oppervlakte overdekt terras: van 27 m² tot 28 m²
  • Oppervlakte garage: 21 m²
  • Oppervlakte zwembad: 24 m²

Prijzen van 529.000 tot 599.000 euro


Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.

Bezoek/infoaanvraag

Wenst u meer informatie over dit project, gelieve dan dit formulier in te vullen. Wij houden u zo snel mogelijk op de hoogte.

Verzenden


* verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK