close

Aanbod

Verzenden


* verplichte velden

Vrijstaande luxe villa’s met 2, 3 of 4 slaapkamers, Mutxamel

Ref. Vil CBZ Bon Gr 343 ID: 9196

€ 310.000
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Tuin: Privé tuin

Exclusieve villa's met twee, drie en vier slaapkamers op grote onafhankelijke percelen, ontworpen met de grootste finesse. Ze hebben ook een parkeerplaats op de begane grond of op de benedenverdieping, zodat je voertuigen altijd veilig en beschermd zijn.

Elke woning is uitgerust met een aerothermisch airconditioning- en verwarmingssysteem, een zeer efficiënte schone energiebron die gebruik maakt van omgevingsenergie om warm water te leveren voor sanitair gebruik.

De deuren en ramen van je woning hebben dubbele beglazing en thermische onderbrekingen om je te isoleren tegen zowel kou als warmte. Alles in je huis zorgt voor grote energiebesparingen.

We bieden je ook de mogelijkheid om je persoonlijke oase uit te breiden met een privézwembad, een sublieme ruimte die je zal aanmoedigen om te ontspannen en te genieten van onvergetelijke momenten.

Ontdek een plek waar architectonische charme samenkomt met modern gemak om een uitzonderlijke sfeer te creëren.

Eigenschappen villa’s

  • 2 Slaapkamers
  • 2 Badkamers

Prijzen van 310.000 euro tot 380.000 euro

Eigenschappen villa’s

  • 3 Slaapkamers
  • 2 Badkamers

Prijzen van 395.000 euro tot 498.000 euro

Eigenschappen villa’s

  • 4 Slaapkamers
  • 3 Badkamers

Prijzen van 650.000 euro tot 670.000 euro


Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.

Bezoek/infoaanvraag

Wenst u meer informatie over dit project, gelieve dan dit formulier in te vullen. Wij houden u zo snel mogelijk op de hoogte.

Verzenden


* verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK