close

Aanbod

Verzenden


* verplichte velden

Appartementen te koop op golfdomein, Murcia, Costa Calida, Spanje

Ref. App CC HDA PuebEsp 132 ID: 8617

€ 80.000
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Opp. woning: 95m2
Opp. terras: 7m2
Tuin: Gemeenschappelijk
Zwembad: Gemeenschappelijk

Deze beveiligde en volledig omheinde golfclub in Murcia heeft alles wat je nodig hebt om maximaal van je favoriete sport te genieten. De uitstekende geografische locatie en ongelooflijke landschappen van dit complex zullen u betoveren.

De golfbaan is ontworpen door de prestigieuze golfbaanontwerper Dave Thomas. Er is een 18-holes golfbaan die perfect is geïntegreerd in het natuurlijke terrein, met grote greens en strategisch geplaatste obstakels, zodat uw golfspel een vermakelijke uitdaging wordt.

Het clubhuis is de perfecte plek om te ontspannen en wat te drinken. Het bestaat uit 2.000 m² aan prachtige architectuur, een terras, biljartruimtes, VIP-lounges, prachtige uitzichten en het restaurant zijn allemaal ontworpen om uw welzijn te garanderen.

Op het domein kan u ook een luxueuze spa terugvinden en is er ook plaats gemaakt voor verschillende andere sporten zoals een voetbalplein, verschillende tennispleinen, padel, basketbal…

De appartementen beschikken over 2 of 3 slaapkamers en 1, 2 of 3 badkamers. Er is een gemeenschappelijk zwembad met ligzone voorzien waar u kan genieten met het hele gezin.
Alle woningen hebben een autostaanplaats en een berging ter beschikking.

Eigenschappen appartementen gelijkvloers:

  • 2 of 3 Slaapkamers
  • Autostaanplaats
  • Berging

Prijzen van 86.000 euro tot 117.000 euro

Eigenschappen appartementen eerste verdieping:

  • 2 of 3 Slaapkamers
  • Autostaanplaats
  • Berging

Prijzen van 80.000 euro tot 126.000 euro

Eigenschappen appartementen tweede verdieping:

  • 2 Slaapkamers
  • Autostaanplaats
  • Berging

Prijzen van 85.000 euro tot 110.000 euro


Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.

Bezoek/infoaanvraag

Wenst u meer informatie over dit project, gelieve dan dit formulier in te vullen. Wij houden u zo snel mogelijk op de hoogte.

Verzenden


* verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK