close

Aanbod

Verzenden


* verplichte velden

Geschakelde woning 1,5 kilometer van het strand, San Pedro del Pinatar, Costa Calida

Ref. Villa CC Ok playIV 2slp 260 ID: 8198

Verkocht
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Opp. woning: 77,58m2
Opp. terras: 40.20m2
Opp. dakterras: 85.65m2
Tuin: Privé tuin
Zwembad: Privé zwembad
Berging: Neen
Kelder: Neen

Nieuw project met geschakelde villa's vlakbij het dorpje San Pedro del Pinatar. De villa's liggen op 1,5 kilometer van de mooie zandstranden van de Mar Menor en op 1,5 kilometer van het nationaal park Salinas y Arenales de San Pedro del Pinatar. In dit beschermd natuurgebied zijn tal van wandel - en fietspaden aangelegd en uitzichtposten van waarop men een prachtig zicht op het park heeft. De 2 grootsteden Murcia en Cartagena liggen respectievelijk op 46 en 35 kilometer. De luchthaven van San Javier (Murcia) is slechts 15 minuten rijden, de internationale luchthaven van Alicante 50 minuten.

De villa's zijn volledig op de gelijkvloerse verdieping gelegen en beschikken over 2 slaapkamers, 2 badkamers, een woonkamer met open keuken, private autostaanplaats en zwembad en patio.

Kenmerken woningen: VERKOCHT

  • 2 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • Bebouwde oppervlakte: 77,58 m²
  • Terrassen: 30,65 m² + 9,55 m²
  • Dakterras: 85,65 m²
  • Privaat zwembad: 12 m²

Prijs: VERKOCHT


Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.

Bezoek/infoaanvraag

Wenst u meer informatie over dit project, gelieve dan dit formulier in te vullen. Wij houden u zo snel mogelijk op de hoogte.

Verzenden


* verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK