close

Aanbod

Verzenden


* verplichte velden

Golf resort Costa Calida Murcia

Ref. App CC HDA ElOas 132 ID: 2125

Verkocht
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Opp. woning: 97m2
Tuin: Gemeenschappelijk
Zwembad: Gemeenschappelijk

Deze beveiligde en volledig omheinde golfclub in Murcia heeft alles wat je nodig hebt om maximaal van je favoriete sport te genieten. De uitstekende geografische locatie en ongelooflijke landschappen van dit complex zullen u betoveren.

De golfbaan is ontworpen door de prestigieuze golfbaanontwerper Dave Thomas. Er is een 18-holes golfbaan die perfect is geïntegreerd in het natuurlijke terrein, met grote greens en strategisch geplaatste obstakels, zodat uw golfspel een vermakelijke uitdaging wordt.

Het clubhuis is de perfecte plek om te ontspannen en wat te drinken. Het bestaat uit 2.000 m² aan prachtige architectuur, een terras, biljartruimtes, VIP-lounges, prachtige uitzichten en het restaurant zijn allemaal ontworpen om uw welzijn te garanderen.

Op het domein kan u ook een luxueuze spa terugvinden en is er ook plaats gemaakt voor verschillende andere sporten zoals een voetbalplein, verschillende tennispleinen, padel, basketbal…

De appartementen zijn onderverdeeld in een woonkamer met apart zit- en eetgedeelte, een keuken , 2 slaapkamers met ingemaakte kasten en 2 badkamers.
Op het domein is er een gemeenschappelijke ligzone met zwembad en is er voor iedere woning een autostaanplaats voorzien.


Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.

Bezoek/infoaanvraag

Wenst u meer informatie over dit project, gelieve dan dit formulier in te vullen. Wij houden u zo snel mogelijk op de hoogte.

Verzenden


* verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK