close

Aanbod

Verzenden


* verplichte velden

Stijlvolle geschakelde woningen met privaat zwembad gelegen naast een park in Murcia, Costa Calida

Ref. Villa CC PWM LaPi 158 ID: 9243

€ 229.000
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Opp. woning: 92m2
Opp. perceel: 97m2
Opp. terras: 6m2
Opp. dakterras: 34m2
Tuin: Privé tuin
Zwembad: Privé zwembad

Welkom in de weelderige pracht van een betoverende ontwikkeling, bestaande uit vijf majestueuze herenhuizen, genesteld naast een schilderachtig park in het historische dorp Dolores de Pacheco. Deze idyllische oase onthult zich op slechts twee kilometer van het befaamde Roda Golf & Beach Resort, en op een korte afstand van vier kilometer van het betoverende Los Alcázares in het hart van Murcia.

Iedere woning presenteert een harmonieus samenspel van elegantie en comfort, met drie vorstelijke slaapkamers en twee weelderig uitgeruste badkamers. Ervaar het genot van verfrissing en ontspanning in uw eigen privézwembad, terwijl de ruime parkeerplaats op het perceel u het gemak van moeiteloos parkeren biedt.

Deze statige herenhuizen omarmen de zon in stijl, met terrassen aan zowel de voor- als achterzijde, waardoor u de vrijheid heeft om buiten te genieten van de warme zonnestralen op elk moment van de dag. Bovendien wacht op het hoogste punt van elke woning een prachtig solarium met een zomerkeuken, waar u kunt genieten van panoramische uitzichten en gezellige momenten met dierbaren kunt delen.

Betreed een wereld van weelde en verfijning, waar moderne luxe samenvloeit met de charme van het traditionele dorpse leven. Hier, in dit hemelse toevluchtsoord, ontvouwt zich een onvergetelijke levensstijl te midden van de prachtige omgeving van Dolores de Pacheco.

De oplevering van deze woningen is voorzien in het najaar van 2025.

Eigenschappen villa’s

  • 3 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • Bebouwde oppervlakte: van 92 m² tot 95 m²
  • Oppervlakte solarium: 34 m²
  • Oppervlakte tuin: 25 m²
  • Oppervlakte zwembad: 9 m²
  • Oppervlakte patio: 5 m²
  • Oppervlakte terras 1: 11 m²
  • Oppervlakte terras 2: 6 m²
  • Oppervlakte perceel: van 97 m² tot 100 m²

Prijzen van 229.000 euro tot 245.000 euro


Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.

Bezoek/infoaanvraag

Wenst u meer informatie over dit project, gelieve dan dit formulier in te vullen. Wij houden u zo snel mogelijk op de hoogte.

Verzenden


* verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK