close

Aanbod

Verzenden


* verplichte velden

Villa Energy – Altaona Golf & Country Village

Ref. Villa CC AltG LV Ene 287 ID: 8794

€ 595.500
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Opp. woning: 165m2
Opp. perceel: 573m2
Opp. terras: 80m2
Tuin: Privé tuin
Zwembad: Privé zwembad

Deze prachtige woningen werden speciaal ontworpen om tot rust te komen, te ontspannen, op te laden en één te worden met de natuur.

Alle villa’s genieten van een privaat zwembad van 32 m² en een gezellige tuin. Ze hebben naast 4 slaapkamers, 2 badkamers en een apart gastentoilet ook een volledig uitgeruste keuken met elektrische toestellen. Dankzij de grote raampartijen kan men genieten van het eindeloos uitzicht over de golfbaan door het hele pand. Deze unieke villa biedt u de optie om een eerste verdieping van zo’n 125 m² oppervlakte te laten bijbouwen op de gelijkvloerse verdieping. Op deze manier zal u onder andere 2 extra slaapkamers, 2 extra badkamers en 2 grote terrassen bij kunnen creëren.

Met een eindeloos uitzicht op de golfbaan en directie toegang tot achterliggende bospaden staat genot van rust en schoonheid centraal. Alle ingrediënten om omringt te worden met positieve energie. Voor drukkere oorden is Murcia stad vlakbij, de zee bevindt zich op 25 minuten rijden

Door de L-vorm van de woning biedt de woning niet alleen een praktische indeling maar ook maximale privacy naar de buren toe.
Villa Energy gaat op in haar omgeving door zowel de muren uit natuursteen als de inheemse planten op het dak.

Eigenschappen villa

  • 4 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • 1 Gastentoilet
  • Bebouwde oppervlakte: 165 m²
  • Oppervlakte perceel: van 573 m² tot 591 m²
  • Oppervlakte zwembad: 32 m²

Prijzen van 595.500 euro tot 631.000 euro


Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.

Bezoek/infoaanvraag

Wenst u meer informatie over dit project, gelieve dan dit formulier in te vullen. Wij houden u zo snel mogelijk op de hoogte.

Verzenden


* verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK