close

Aanbod

Verzenden


* verplichte velden

Villa Harmony – Altaona Golf & Country Village

Ref. Villa CC AltG LV Har 287 ID: 8793

€ 613.000
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Opp. woning: 169m2
Opp. perceel: 567m2
Opp. terras: 51m2
Tuin: Privé tuin
Zwembad: Privé zwembad

Deze prachtige woningen werden speciaal ontworpen om tot rust te komen, te ontspannen, op te laden en één te worden met de natuur.

Alle villa’s genieten van een privaat zwembad van 32 m² en een gezellige tuin. Ze hebben een volledig uitgeruste keuken met elektrische toestellen en 4 slaapkamers, 2 badkamers en een apart gastentoilet. Dankzij de grote raampartijen kan men genieten van het eindeloos uitzicht over de golfbaan doorheen het hele pand.

Met een eindeloos uitzicht op de golfbaan en directie toegang tot achterliggende bospaden staat genot van rust en schoonheid centraal. Voor drukkere oorden is Murcia stad vlakbij, de zee bevindt zich op 25 minuten rijden.

Met oog voor de natuur werd er ook rekening gehouden met het klimaat. Het unieke en innovatieve bouwsysteem zorgt voor een hoge energie-efficiëntie en heeft een zeer goede thermische isolatie.

Door de L-vorm van de woning biedt de woning niet alleen een praktische indeling maar ook maximale privacy naar de buren toe.

Eigenschappen villa's:

  • 4 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • 1 Gastentoilet
  • Bebouwde oppervlakte: 169 m²
  • Oppervlakte perceel: van 567 m² tot 577 m²
  • Oppervlakte terras: 51 m²
  • Oppervlakte zwembad: 32 m²

Prijs: 613.000 euro


Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.

Bezoek/infoaanvraag

Wenst u meer informatie over dit project, gelieve dan dit formulier in te vullen. Wij houden u zo snel mogelijk op de hoogte.

Verzenden


* verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK