close

Aanbod

Verzenden


* verplichte velden

Exclusief nieuwbouwproject in Mijas Costa, een begeerd gebied aan de Costa del Sol

Ref. App CdS PI Ely 273 ID: 9140

€ 1.010.000
Slaapkamers: 2

Stap je nieuwe huis binnen en laat je betoveren door de uitzonderlijke kwaliteiten en aandacht voor detail. De open woonruimtes creëren een naadloze overgang tussen de woon-, eet- en keukengedeeltes, perfect om gasten te ontvangen of om te genieten van quality time met je geliefden. De grote ramen overspoelen het interieur met natuurlijk licht, waardoor er overal een warme en uitnodigende sfeer hangt.

De regio heeft een uitstekend klimaat, met meer dan 300 dagen zon per jaar. Dit zonnige weer is ideaal voor buitenactiviteiten zoals golfen, watersporten of wandelen, waarvan je het hele jaar door kunt genieten. Daarnaast biedt de regio een rijk cultureel erfgoed. De Costa del Sol is de thuisbasis van talloze musea, galerieën en historische bezienswaardigheden die een spannende en levendige culturele sfeer bieden.

Prijzen appartementen:

  • Appartementen met 2 slaapkamers: prijzen van 1.010.000 euro
  • Appartementen met 3 slaapkamers: prijzen van 1.105.000 euro tot 2.050.000 euro


Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.

Bezoek/infoaanvraag

Wenst u meer informatie over dit project, gelieve dan dit formulier in te vullen. Wij houden u zo snel mogelijk op de hoogte.

Verzenden


* verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK