close

Deze woning is echt wel je favoriet?
Laat hier je gegevens achter en we contacteren je snel met meer informatie.

Verzenden


* verplichte velden

La Corniche: een residentieel wooncomplex met een adembenemend panoramisch uitzicht over de Middellandse Zee gelegen in Fuengirola, Malaga

Ref. App CDS PI LaCo 273 ID: 9031

€ 365.000
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Tuin: Gemeenschappelijk
Zwembad: Gemeenschappelijk

Dit wooncomplex bestaat uit 36 appartementen met 2, 3 en 4 slaapkamers, die genieten van een adembenemend panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee. De woon-eetkamer van elke woning biedt het comfort van open en lichte ruimtes. Dit functionele ontwerp voorziet de kamers van veel licht, wat het welzijn dat we allemaal nastreven bevordert.

Gelegen in Fuengirola, een kustplaats in de provincie Malaga met een van de beste infrastructuren en een verscheidenheid aan diensten aan de Costa del Sol. De prachtige promenade verbindt de stranden met enkele van de imposante punten, met name het kasteel van Sohail.

De bevoorrechte geografische ligging, tussen de zee en de bergen, en de uitstekende verbinding met de stad Malaga, maken het een van de meest aantrekkelijke bestemmingen in de provincie.

Verzorging van lichaam en geest zijn een gemeenschappelijk kenmerk van de mediterrane levensstijl, daarom breiden ruimten die welzijn genereren zich uit van de woon- naar de gemeenschappelijke ruimten. Het wooncomplex beschikt over een loungegedeelte, een apart "adults only" zwembad en een kinderbad, plus tuin- en ontspanningsruimten om tot rust te komen. Een gemeenschappelijke ruimte voor recreatieve bijeenkomsten vult de gemeenschappelijke ruimtes aan.

La Corniche koos voor hernieuwbare energieën door de installatie van een zonne-energiesysteem voor de productie van sanitair warm water en door de voorinstallatie van opladers voor elektrische voertuigen.

Verwachte oplevering is voorzien Q4 2024.

Eigenschappen appartementen met 2 slaapkamers

  • 2 Slaapkamers en 2 badkamers
  • Bebouwde oppervlakte: van 102 m² tot 113 m²

Prijzen van 365.000 euro tot 486.000 euro

Eigenschappen appartementen met 3 slaapkamers

  • 3 Slaapkamers en 2 badkamers
  • Bebouwde oppervlakte: 176 m²

Prijs: 630.000 euro

Eigenschappen appartementen met 4 slaapkamers

  • 4 Slaapkamers en 3 badkamers
  • Bebouwde oppervlakte: van 177 m² tot 223 m²

Prijzen van 632.000 euro tot 784.000 euro


Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.

Bezoek/infoaanvraag

Wenst u meer informatie over dit project, gelieve dan dit formulier in te vullen. Wij houden u zo snel mogelijk op de hoogte.

Verzenden


* verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK