close

Aanbod

Verzenden


* verplichte velden

Prachtige appartementen nabij de stranden van Nueva Andalucia, Costa Del Sol

Ref. APP CDS TW ROYB 169 ID: 8113

Verkocht
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Opp. woning: 91,20m2
Opp. terras: 33,10m2
Tuin: Gemeenschappelijk
Zwembad: Gemeenschappelijk
Berging: Ja
Kelder: Ja

Nieuw uniek, residentieel complex dat opvalt omwille van zijn hedendaagse en elegante stijl, dat de gemeenschappelijke zones optimaal benut. Het met hout omgeven zwembad en de moderne en gesofisticeerde binnentuinen creëren een exclusieve omgeving voor de bewoners. Het complex staat garant voor optimaal comfort en maximale energie-efficiëntie. Het wordt gebouwd volgens de bepalingen van de Europese norm voor energielabel B. Enkel projecten die aan de strengste kwaliteitscriteria voldoen en de geluids- en warmte-isolatie optimaliseren kunnen aanspraak maken op dit label.

Er worden 6 exclusieve dakappartementen met zonneterras en 18 moderne appartementen met 2 en 3 slaapkamers en twee badkamers gebouwd. Ruime woon- en eetkamer met geïntegreerde design keuken die uitgeeft op een groot terras waar u van het uitzonderlijke klimaat van Marbella kunt genieten.
Het gebouw telt vier verdiepingen en twee liftkernen. De appartementen op de benedenverdieping beschikken over ruime privétuinen. Dankzij de zuidelijke oriëntatie van de appartementen zijn alle leefruimten zeer licht.

Alle appartementen beschikken over een ondergrondse parkeerplaats en bergruimte die zeker van pas zullen komen in deze populaire wijk. Desgewenst kunt u ook extra parkeerplaatsen aankopen. De exclusieve dakappartementen hebben 1 parkeerplaats en een bergruimte extra.

Appartementen 2 slaapkamers: VERKOCHT

  • 2 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • Bebouwde oppervlakte: 91,20 m²
  • Terras: 33,10 m²

Prijzen van VERKOCHT

Appartementen 3 slaapkamers: VERKOCHT

  • 3 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • Bebouwde oppervlakte: 118,15 m²
  • Terras: 41,85 m²

Prijzen van VERKOCHT


Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.

Bezoek/infoaanvraag

Wenst u meer informatie over dit project, gelieve dan dit formulier in te vullen. Wij houden u zo snel mogelijk op de hoogte.

Verzenden


* verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK