close

Aanbod

Verzenden


* verplichte velden

Ruime appartementen en luxueuze penthouses op 500 meter van het strand, San Pedro, Marbella

Ref. App CdS TW Ma 169 ID: 9230

€ 615.000
Slaapkamers: 3
Opp. woning: 103m2
Opp. terras: 37m2
Tuin: Gemeenschappelijk
Zwembad: Gemeenschappelijk

Wij stellen u graag voor aan dit nieuw wooncomplex met appartementen en penthouses, op slechts enkele minuten wandelen van de boulevard aan zee en het oude gedeelte van San Pedro de Alcantara, in de nieuwe uitbreidingswijk richting Marbella strand en in de buurt van Puerto Banus, genaamd Nueva Alcantara.

Dit project biedt woningen ontworpen om maximaal comfort te bieden aan hun bewoners, met een selectie van materialen van topkwaliteit van prestigieuze merken en een zorgvuldig overwogen ontwerp. Ze beschikken over een perfect airconditioningsysteem dat zich aanpast aan de temperatuur tijdens de koudere en warmere maanden en hebben een optimale geluidsisolatie tussen de woningen en de buitenkant.

De woningen worden overspoeld met natuurlijk licht en bieden lichte appartementen en grote terrassen om de hele dag van de zon te genieten. Ze hebben een moderne verdeling met het "total living" concept waar alle ruimte wordt benut, en met een grote woonkamer die het terras integreert via de grote ramen.

De appartementen bieden een interieurstijl gebaseerd op open ruimtes, met designkeukens die zijn geïntegreerd in de woonkamer, wat zorgt voor een gevoel van meer helderheid en ruimte in het interieur. Dit geeft een gevoel van meer licht en ruimte in het interieur en maakt optimaal gebruik van het indrukwekkende uitzicht.

De woningen worden gebouwd in overeenstemming met de nieuwe Technische Bouwcode (CTE), wat betekent dat ze een stap voor zijn op de markt omdat ze gebouwd zijn met de hoogste niveaus van energie-efficiëntie en thermische en akoestische isolatie.

Het project is gelegen in het westelijke deel van Marbella, in de richting van Estepona, met directe toegang tot de snelweg 'Autopista del Mediterraneo' en op 40 minuten afstand van de luchthaven van Malaga. Het ligt tussen de boulevard aan zee en het oude gedeelte van San Pedro de Alcantara, op 5 minuten afstand van Puerto Banus, in het nieuwe uitbreidingsgebied in de richting van het strand van Marbella dat het Nieuwe Alcantara wordt genoemd.

Eigenschappen gelijkvloerse appartementen VERKOCHT

Eigenschappen appartementen eerste verdieping

  • 3 Slaapkamers

Prijzen van 615.000 euro tot 770.000 euro

Eigenschappen appartementen tweede verdieping

  • 3 Slaapkamers

Prijzen van 645.000 euro tot 790.000 euro

Eigenschappen appartementen derde verdieping

  • 3 Slaapkamers

Prijzen van 675.000 euro tot 810.000 euro

Eigenschappen penthouse appartementen

  • 4 Slaapkamers

Prijzen van 1.390.000 euro tot 1.480.000 euro


Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.

Bezoek/infoaanvraag

Wenst u meer informatie over dit project, gelieve dan dit formulier in te vullen. Wij houden u zo snel mogelijk op de hoogte.

Verzenden


* verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK