close

Deze woning is echt wel je favoriet?
Laat hier je gegevens achter en we contacteren je snel met meer informatie.

Verzenden


* verplichte velden

Sabinas: vierde project in Real de La Quinta Resort in Nueva Andalucia, Marbella

Ref. App CDS Sab RdLQR 277 ID: 9007

€ 1.225.000
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Opp. woning: 148m2
Opp. terras: 81m2

Sabinas is het vierde project in het Real de La Quinta Residentieel Country Club Resort. Het project geniet van een verhoogde ligging op een heuvel en maakt gebruik van deze natuurlijke glooiing om prachtige appartementen aan te bieden met panoramisch uitzicht over het resort, het meer en de kustlijn.

Architectonisch is Sabinas een zorgvuldige mix van eigentijds design en traditionele materialen waardoor de grenzen tussen het project en de omringende natuur vervagen.

De bouw van Sabinas verloopt in vier fases, overeenkomend met de vier verschillende niveaus van de heuvel waarop het gebouwd zal worden. Fase 1 zal bestaan uit 39 appartementen verdeeld over 4 laagbouw gebouwen, dicht bij alle faciliteiten van de La Quinta Residentieel Country Club Resort.

Bewoners van Sabinas zullen genieten van het beste van twee werelden. Enerzijds wonen binnen een modern appartementencomplex met state of the art afwerking en anderzijds onderdeel zijn van het natuurlijke landschap.

De Real de La Quinta Club Resort biedt een Lake Club samen met het restaurant, gym en wellness, golfcourse, een manege en andere voorzieningen.

De oplevering van Sabinas is voorzien voor september 2025.

WELDRA LANCERING FASE 2!

Laatste 2 beschikbare appartementen in fase 1:

  • Gelegen op de begane grond
  • 3 Slaapkamers
  • 2 of 3 Badkamers
  • Apart gastentoilet
  • Bewoonbare oppervlakte: van 148 m² tot 173 m²
  • Totale oppervlakte terrassen: 81 m²
  • Oppervlakte tuin: van 181 m² tot 223 m²

Prijzen van 1.225.000 euro tot 1.375.000 euro


Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.

Bezoek/infoaanvraag

Wenst u meer informatie over dit project, gelieve dan dit formulier in te vullen. Wij houden u zo snel mogelijk op de hoogte.

Verzenden


* verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK