close

Aanbod

Verzenden


* verplichte velden

Uniek concept “The Seven” met zeven uitzonderlijke villa's: The Ark, NIWA

Ref. Villa CDS Soto The7 Niwa 350 ID: 9203

€ 0
Slaapkamers: 9
Badkamers: 9
Opp. woning: 4232m2
Opp. perceel: 10126m2
Opp. terras: 727m2
Tuin: Privé tuin
Zwembad: Privé zwembad

In het hart van Sotogrande ligt “The Seven”, een volledig privaat complex in La Reserva, met de meest spectaculaire percelen in Sotogrande met uitzicht op de golf, de Middellandse Zee en de noordkust van Afrika. Het 12 hectare grote park van “The Seven” is volledig beveiligd met CCTV en bewaking 24 uur per dag.

De locatie en oriëntatie van elk perceel en elke villa is zorgvuldig ontworpen om je privacy te beschermen en een unieke ontsnapping aan de Middellandse Zee te bieden.

Welkom bij dit weelderige landgoed, gelegen op een perceel van 10.126 vierkante meter, waar luxe en comfort samenkomen in perfecte harmonie. Met een totaal bebouwd oppervlak van 4.232 vierkante meter biedt dit buitengewone huis een ongeëvenaarde levensstijl.

Het interieur straalt een tijdloze elegantie uit, met negen weelderige slaapkamers en evenveel badkamers die zijn ontworpen met oog voor detail en comfort. De ruimtes zijn doordrenkt met natuurlijk licht, waardoor elke hoek van het huis een warme en uitnodigende sfeer heeft.

De oriëntatie op het oost - zuidoosten zorgt voor een overvloed aan natuurlijk zonlicht gedurende de dag, waardoor elke ruimte een heldere en levendige uitstraling heeft. Geniet van de frisse lucht en de prachtige omgeving op de terrassen en patio's, die samen een oppervlakte van 727 vierkante meter beslaan.

De indeling van het huis is zorgvuldig ontworpen om comfort en functionaliteit te maximaliseren. Met negen slaapkamers, negen badkamers en in totaal twaalf parkeerplaatsen (acht binnen en vier buiten) is er voldoende ruimte voor ontspanning en entertainment.

Dit landgoed biedt ook een scala aan voorzieningen die de levensstijl naar een hoger niveau tillen. Een fitnessruimte voor degenen die streven naar een gezonde levensstijl, een spa voor ontspanning en verjonging, en zowel een buiten- als binnenzwembad voor verfrissende duiken op elk moment van het jaar.

Een lift verbindt de verschillende niveaus van het huis, waardoor toegang tot elke hoek moeiteloos wordt. De aanwezigheid van een wijnkelder voegt een vleugje verfijning toe aan uw sociale bijeenkomsten, terwijl open haarden een warme en gezellige sfeer creëren in de woonruimtes.

Voor degenen die werk en privé willen combineren, is er een kantoor aan huis, waar creativiteit en productiviteit hand in hand gaan. Een speelkamer voegt een speelse dimensie toe aan de woning, ideaal voor familiebijeenkomsten en gezellige avonden.

Kortom, dit exclusieve landgoed belichaamt de essentie van luxe wonen, waar elk aspect is doordrenkt met stijl, comfort en verfijning. Welkom thuis in de weelde van uw dromen.

Eigenschappen villa The Ark, NIWA:

  • 9 Slaapkamers
  • 9 Badkamers
  • 3 Aparte gastentoiletten
  • Oppervlakte perceel: 10.126 m²
  • Bebouwde oppervlakte: 4.232 m²
  • Totale oppervlakte terrassen: 727 m²

Prijs: op aanvraag


Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.

Bezoek/infoaanvraag

Wenst u meer informatie over dit project, gelieve dan dit formulier in te vullen. Wij houden u zo snel mogelijk op de hoogte.

Verzenden


* verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK