close

Deze woning is echt wel je favoriet?
Laat hier je gegevens achter en we contacteren je snel met meer informatie.

Verzenden


* verplichte velden

Vilas6: boetiek nieuwbouwproject met 6 geschakelde huizen in Rio Verde, Nueva Andalucia

Ref. Vil CDS Vilas6 ID: 9015

€ 4.500.000
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Opp. woning: 374m2
Opp. terras: 226m2
Tuin: Privé tuin
Zwembad: Privé zwembad
Berging: Ja
Kelder: Ja

Vilas6 bestaat, zoals de naam al doet vermoeden, uit slechts 6 woningen. Zijnde 2 geschakelde huizen en 4 halfopen woningen.

Elke “Vila” bestaat uit vier verdiepingen met een eigen lift.

De gelijkvloerse verdieping bestaat uit een open ruimte van ruim 228 m² met hal, keuken, woonkamer en eetkamer. Deze bevinden zich rondom de indrukwekkende binnen patio, een unieke ruimte waardoor natuurlijk licht en frisse lucht ook van binnenuit kunnen binnenstromen. Deze begane grond is dus geheel in gebruik als woon- en leefruimte, waar het dagelijks leven zich op een ontspannen en besloten manier afspeelt. Het terras versmelt met de privétuin tot een ruimte van meer dan 133 m² met directe toegang tot de gemeenschappelijke tuinen en het zwembad.

De eerste verdieping, met een totale oppervlakte van meer dan 160 m², biedt 3 slaapkamers met en-suite badkamers en geniet van een indrukwekkend uitzicht op de centrale patio. De ongelooflijke hal op de eerste verdieping geeft toegang tot de hoofdslaapkamer aan de ene kant en de twee secundaire slaapkamers aan de andere zijde. De master bedroom heeft een dressing van bijna 20 m² en een privéterras van meer dan 78 m².

Op de solarium verdieping van meer dan 100 m² bevindt zich een privé zwembad en een buitenbioscoop, om te genieten van uw favoriete film bij sterrenlicht, via een projector en aan de muur gemonteerde luidsprekers.

De kelderverdieping van de woning van ruim 74 m² is volledig afgewerkt, inclusief polyvalente ruimte, badkamer en berging. Elke eigenaar zal in staat zijn om een ander gebruik aan deze ruimte toe te kennen volgens de eigen behoeften. Deze verdieping beschikt over natuurlijk licht en ventilatie evenals warme en koude airconditioning. Vanuit de kelder van het huis is er directe toegang tot de ondergrondse gemeenschappelijke garage, met een parkeerplaats voor 4 voertuigen.

In de gemeenschappelijke tuin zijn er 2 zwembaden, die toegankelijk zijn vanuit de privétuin van elke “Vila”.

De verwachte oplevering van Vilas6 is voorzien Q2 2024.

Eigenschappen villa’s:

  • 3 Slaapkamers
  • 3 Badkamers
  • Bebouwde oppervlakte: 374 m²
  • Totale oppervlakte terrassen: 226 m²
  • Oppervlakte tuin: 152 m²
  • Oppervlakte ondergrondse parkeerplaats voor 4 wagens: 68 m²

Prijs: 4.500.000 euro


Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.

Bezoek/infoaanvraag

Wenst u meer informatie over dit project, gelieve dan dit formulier in te vullen. Wij houden u zo snel mogelijk op de hoogte.

Verzenden


* verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK