close

Deze woning is echt wel je favoriet?
Laat hier je gegevens achter en we contacteren je snel met meer informatie.

Verzenden


* verplichte velden

Een adembenemend project op een toplocatie op Ibiza, grenzend aan de enige golfbaan van het eiland en op 10 minuten rijden van Ibiza-stad

Ref. Villa IBIZA PI Cor 273 ID: 9030

€ 3.800.000
Slaapkamers: 5

Ibiza's kenmerkende energie en natuurlijke schoonheid zijn onmiskenbaar; het Corallisa domein omarmt deze authenticiteit terwijl het een exclusief en verfijnd privé landgoed oplevert, ongeëvenaard op het 'Witte Eiland'.

Corallisa is uniek door de nabijheid van Ibiza-stad en de jachthavens, terwijl het tegelijkertijd rustige afzondering en privacy biedt in een van de meest gewilde gebieden van het eiland.

Dit project is niet alleen exclusief omdat het grenst aan en uitkijkt over de Roca Llisa golfbaan, het heeft ook gecontroleerde toegang en uitstekende beveiliging, en biedt alle hoogwaardige diensten van een high-end gated community.

In heel Ibiza zult u geen authentieker gestileerd, uitzonderlijk ontworpen, prestigieus project vinden dat zijn natuurlijke omgeving en omgeving respecteert en integreert.

De exclusiviteit van het Corallisa landgoed begint met de beveiligde toegang tot elke villa. Eigenaren, en hun bevoegde gasten, zullen eerst de beveiligde ingang van Roca Llisa passeren, dan door de bemande beveiligingspoort die toegang geeft tot het Corallisa domein, vanwaar privé wegen leiden naar elke woning die wordt betreden via een individueel, gepersonaliseerd beveiligingssysteem.

Elke woning ligt op een aangelegd perceel van minstens 1.500 m² met gegarandeerde privacy van de naburige woningen. De bebouwingsdichtheid is minimaal gehouden, zodat elke villa samengaat met de bosrijke omgeving en op natuurlijke wijze integreert in deze bevoorrechte omgeving.

Corallisa Signature Homes brengt de zomer vibe in uw leven met de meest wenselijke interieurs en imposante architectuur die u het idee geven dat u midden in de azuurblauwe en smaragdgroene omgeving woont.

Het Corallisa-domein omarmt de onschuld en diversiteit die de unieke stijl van Ibiza uitmaken door de texturen en vormen die de inheemse esthetiek van het eiland vormen, te integreren.

Met bomen omzoomde overloopzwembaden, lokale steen, uitzonderlijke verspreiding van natuurlijk licht, optimale energie-efficiëntie, naadloze integratie van binnen- en buitenruimte, zijn allemaal standaard kenmerken van de innovatieve architectuur van de Corallisa luxe villa's - waar ultiem comfort samenkomt met eclectisch design.

Elke Corallisa villa heeft een verhoogde positie om een prachtig uitzicht te garanderen op zowel het ongerepte groen van de golfbaan en de dennenbossen daarachter. De privacy wordt niet aangetast, want elke villa is volledig afgezonderd.

Ondanks de uitzonderlijk hoge normen en kwaliteit van de specificaties, kan elke Corallisa villa worden aangepast aan de persoonlijke esthetiek of wensen van de eigenaar. Het ontwerp maakt personalisatie van de keuken mogelijk en aanpassingen kunnen worden geïntegreerd om aan individuele eisen te voldoen.

De verwachte oplevering van dit project is voorzien Q4 2024.

Eigenschappen villa’s met 4 slaapkamers:

  • 4 Slaapkamers
  • Bebouwde oppervlakte: van 495 m² tot 518 m²

Prijzen van 4.100.000 euro tot 4.6000.000 euro

Eigenschappen villa’s met 5 slaapkamers:

  • 5 Slaapkamers
  • Bebouwde oppervlakte: van 518 m² tot 526 m²

Prijs: 3.800.000 euro


Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.

Bezoek/infoaanvraag

Wenst u meer informatie over dit project, gelieve dan dit formulier in te vullen. Wij houden u zo snel mogelijk op de hoogte.

Verzenden


* verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK