close

Aanbod

Verzenden


* verplichte velden

Vrijstaande villa nabij Benidorm, ten noorden van Alicante, Costa Blanca Noord, Spanje

Ref. Villa CB CI Blue 225 ID: 7949

Verkocht
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Opp. woning: 150,95m2
Opp. perceel: 460,50m2
Opp. dakterras: 108,90m2
Tuin: Privé tuin
Zwembad: Privé zwembad
Berging: Ja
Kelder: Ja

Ten noorden van Alicante, op één van de hoogst gelegen regio's nabij Benidorm, vinden we deze nieuwe residentie. Een plek met de beste faciliteiten, voorzien van alle noodzakelijke diensten zoals winkelcentra, luxe hotels, Terra Mitica pretpark, treinaansluiting Benidorm - Alicante, supermarkten,...
Deze bevoorrechte locatie is gelegen tussen de zee en de bergen en biedt unieke uitzichten. Op slechts 5 minuten vinden we enkele fantastische stranden die tot de beste in Europa behoren, verschillende pretparken, wandelgebieden, watersporten, 3 golfbanen en nog veel meer. Ideaal voor wie op zoek is naar de rust of het avontuurlijke.

Dit nieuwe complex bestaat uit 16 vrijstaande villa's, allen met een open zicht over de skyline van Benidorm. Gerangschikt van noord naar zuid waardoor iedere woning een uitzonderlijke oriëntatie en spectaculaire zonsopgangen geniet.

Iedere villa beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers, een woon- en eetkamer met open keuken, rechtstreekse toegang tot de ruime tuin met privaat zwembad en een autostaanplaats op het perceel. Dit alles volledig op de gelijkvloerse verdieping gelegen. De woning heeft ook nog een groot dakterras.

Eigenschappen villa's: VERKOCHT

  • 3 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • Percelen: van 460,50 m² tot 645 m²
  • Bebouwde oppervlakte: 150,95 m²
  • Dakterras: 108,90 m²
  • Kelder: 149,18 m²
  • Privaat zwembad

VERKOCHT


Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.

Bezoek/infoaanvraag

Wenst u meer informatie over dit project, gelieve dan dit formulier in te vullen. Wij houden u zo snel mogelijk op de hoogte.

Verzenden


* verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK