close

Aanbod

Verzenden


* verplichte velden

Appartementen aan het strand nabij Alicante, Costa Blanca Zuid, Spanje

Ref. APP CB MT AREP 172 ID: 8144

Verkocht
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Opp. woning: 72m2
Opp. terras: 45m2
Tuin: Gemeenschappelijk
Zwembad: Gemeenschappelijk

Deze nieuwe appartementen zijn net ten zuiden van Alicante gelegen, op slechts 450 meter van het strand. Het domein bestaat uit 126 appartementen verspreid over 4 gebouwen.

Er zijn appartementen met 2 slaapkamers en 1 of 2 badkamers en met 3 slaapkamers en 2 badkamers. U kan genieten van 2 zwembaden en 2 verwarmde jacuzzi’s. Alle appartementen hebben zicht op de zwembaden en de mooie gemeenschappelijke tuin, dewelke een oppervlakte heeft van ca 3.300 m². Er zijn zowel ondergrondse als bovengrondse autostaanplaatsen en fietsenbergingen.

Het project is ideaal gelegen: 10 km van Alicante, 18 km van Elche, 8 km van Santa Pola en slechts 4 km van de luchthaven van Alicante.
Op slechts enkele minuten wandelen ligt het beschermd natuurpark Clot de Galvany en de gezellige, mooie wandelboulevard. In de onmiddellijke omgeving vindt u talrijke winkels, restaurants, banken, cafeetjes, supermarkt,… alsook het shoppingcenter Gran Alacant.

Appartement met 2 slaapkamers en 1 badkamer: prijzen van VERKOCHT
Appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers: prijzen van VERKOCHT
Appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers: prijzen van VERKOCHT


Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.

Bezoek/infoaanvraag

Wenst u meer informatie over dit project, gelieve dan dit formulier in te vullen. Wij houden u zo snel mogelijk op de hoogte.

Verzenden


* verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK