close

Aanbod

Verzenden


* verplichte velden

Vrijstaande villa’s met drie tot vijf slaapkamers gelegen in het charmante dorpje Rojales, Costa Blanca zuid, Spanje

Ref. Villa CBZ M&P Aga 251 ID: 9179

€ 497.500
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Opp. woning: 136m2
Opp. perceel: 295m2
Opp. terras: 27m2
Opp. dakterras: 38m2
Tuin: Privé tuin
Zwembad: Privé zwembad

Dit kleinschalige complex, bestaande uit negen vrijstaande villa's, is gelegen in het charmante dorpje Rojales, dicht bij allerlei diensten. In sommige villa’s kan er een garage met volledig afgewerkte kelder voorzien worden, waardoor de totale woonoppervlakte meer dan tweehonderd vierkante meter wordt, met behoud van de hoge kwaliteitsnormen.

Het nieuwe ontwerp benadrukt de architectonische schoonheid van de residentie en verhoogt de levensstandaard met extra buitenruimte die uitnodigt tot ontspanning en het genieten van ongeëvenaarde uitzichten. Een zekerheid voor kwaliteit en distinctie, die wordt gerealiseerd in elk van deze negen villa's.

Deze residentie geeft niet alleen een nieuwe dimensie aan luxe, maar onderstreept ook onze niet aflatende toewijding aan het aanbieden van hoogwaardige woningen die voldoen aan de normen van een exclusieve levensstijl. We hebben het over ruimtes die de mogelijkheid bieden om tot vijf onberispelijk ontworpen slaapkamers te hebben en percelen die ruim 300 vierkante meter overschrijden, waardoor een rustig leven omgeven door luxe en comfort mogelijk wordt.

Eigenschappen villa’s

  • 3 Slaapkamers
  • 3 Badkamers
  • Bebouwde oppervlakte: 136 m²
  • Dakterras: 38 m² (optioneel!)
  • Perceel: van 286 m² tot 319 m²

Prijzen van 497.500 euro tot 530.000 euro
Villa n°2 is volledig bemeubeld beschikbaar voor: 610.000 euro

Optioneel:

  • Kelder (wanneer deze niet inbegrepen is): 20.000 euro


Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.

Bezoek/infoaanvraag

Wenst u meer informatie over dit project, gelieve dan dit formulier in te vullen. Wij houden u zo snel mogelijk op de hoogte.

Verzenden


* verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK