close

Aanbod

Verzenden


* verplichte velden

Villa Essence – Altaona Golf & Country Village

Ref. Villa CC AltG LV Ess 287 ID: 9185

€ 385.000
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Opp. woning: 107m2
Opp. perceel: 353m2
Opp. terras: 28m2
Tuin: Privé tuin
Zwembad: Privé zwembad

Maak kennis met deze exclusieve, energiezuinige villa met eigentijds design op percelen van minstens 353 m² oppervlakte. Alle woningen hebben dankzij deze ruime percelen voldoende parkeergelegenheid, een aangelegde tuin en een privaat zwembad.

De Essence villa's zijn ontworpen voor een natuurlijke manier van leven. Ze worden omringd door grote groene zones en geven direct toegang tot de achterliggende bergpaden. Je kunt in alle rust genieten van de schoonheid van de omringende natuur vanaf de ruime, zonnige tuin op het zuiden en de terrassen met eindeloos uitzicht over het golfresort, de meren en het platteland in de verte.

Dankzij de grote glazen ramen kan ook in het hele huis van het uitzicht worden genoten. Bovendien is de aangelegde tuin toegankelijk vanuit verschillende kamers. Hier wonen creëert echt een open, frisse en energieke omgeving, die je geest gegarandeerd een boost geeft.

Door het L-vormige formaat biedt de woning niet alleen een praktische verdeling, maar ook maximale privacy ten opzichte van je buren. Bovendien zijn alle kamers en ruimtes zorgvuldig ontworpen om maximaal comfort en een logische stroom te garanderen. Een huis dat gewoon logisch is en de perfecte plek biedt om op een natuurlijke manier te leven.

Eigenschappen villa’s

  • 3 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • Bebouwde oppervlakte: 107 m²
  • Oppervlakte terras: 28 m²
  • Oppervlakte carport: 40 m²
  • Oppervlakte perceel: van 330 m² tot 591 m²
  • Oppervlakte zwembad: 18 m²

Prijzen van 385.000 euro tot 385.500 euro


Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.

Bezoek/infoaanvraag

Wenst u meer informatie over dit project, gelieve dan dit formulier in te vullen. Wij houden u zo snel mogelijk op de hoogte.

Verzenden


* verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK