close

Aanbod

Verzenden


* verplichte velden

Enebros: Nieuwe appartementen in Real de La Quinta Resort

Ref. App CdS Enebr 277 ID: 9259

€ 1.600.000
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3

Het vijfde project in het Real de La Quinta Residential Country Club Resort, Enebros, heeft een eigentijds ontwerp met natuurlijke materialen die in de hele constructie zijn gebruikt en een krachtige verbinding creëren met de natuurlijke omgeving.

Enebros bestaat uit twee fasen.
Fase 1 bestaat uit 19 van de in totaal 48 appartementen, verdeeld over twee gebouwen met 3 verdiepingen.
Prachtige appartementen op de gelijkvloerse verdieping met tuinen en privé zwembaden, ruime appartementen op de eerste verdieping met grote terrassen, penthouses op de eerste verdieping met zwembaden en dakterrassen, en luxe superpenthouses op de bovenste verdieping met hun eigen zwembaden en enorme dakterrassen.
Allemaal met een spectaculair uitzicht dat uitnodigt om te genieten van het klimaat en de zon.

Het complex ligt in het Real de La Quinta Residential Country Club Resort en heeft een bevoorrechte ligging met uitzicht op de Lago Club, het restaurant, de fitnessruimte en het wellnesscentrum, de golfbaan en het Angsana Real de La Quinta Hotel & Branded Residences van de Banyan Tree Group.

De prijzen van deze woningen starten aan 1.600.000 euro


Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.

Bezoek/infoaanvraag

Wenst u meer informatie over dit project, gelieve dan dit formulier in te vullen. Wij houden u zo snel mogelijk op de hoogte.

Verzenden


* verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK