close

Aanbod

Verzenden


* verplichte velden

Te koop appartementen nabij Sotogrande, Costa del Sol

Ref. App CDS TW Emer Gr 169 ID: 8492

€ 375.000
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Tuin: Gemeenschappelijk
Zwembad: Gemeenschappelijk

Dit luxueuze woonproject van appartementen en penthouses met 2 en 3 slaapkamers in moderne en mediterrane stijl is gelegen in het hart van een exclusief golfresort nabij Sotogrande.

Het project bestaat uit 80 appartementen onderverdeeld in 10 gebouwen met 3 verdiepingen, gegroepeerd in drie fasen rondom de 3 gemeenschappelijke zwembaden. Elk gebouw heeft slechts 8 grote appartementen, verdeeld over drie verdiepingen: begane grond, eerste verdieping en penthouse.

Het interieur van de woningen is gebaseerd op het concept van “open plan” en “total living”, waarbij de voorkeur wordt gegeven aan een ruime woonkamer die uitkomt op een groot open terras en die beiden volledig worden geïntegreerd in de beboste omgeving. Er wordt optimaal gebruikgemaakt van de ligging op het zuiden en van het uitzicht op de golfbaan en de zee.

De woningen zijn uitgerust met hoogwaardige materialen en beschikken over vloertegels in groot formaat, grote ramen, een keuken uitgerust met alle elektrische toestellen, verlichting in alle kamers, ingemaakte kasten in de slaapkamers, airconditioning (warm en koud) en veel meer. De woning heeft de meest effectieve thermische en akoestische isolatie op de markt.
Ondergrondse parkeerplaats en berging is bij de prijs inbegrepen.

Eigenschappen gelijkvloerse appartementen:

  • 2 of 3 Slaapkamers
  • 2 Badkamers

Prijzen van 405.000 euro tot 495.000 euro

Eigenschappen appartementen eerste verdieping:

  • 2 of 3 Slaapkamers
  • 2 Badkamers

Prijzen van 375.000 euro tot 475.000 euro

Eigenschappen penthouse appartementen:

  • 3 Slaapkamers
  • 2 Badkamers

Prijzen van 640.000 euro tot 665.000 euro


Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.

Bezoek/infoaanvraag

Wenst u meer informatie over dit project, gelieve dan dit formulier in te vullen. Wij houden u zo snel mogelijk op de hoogte.

Verzenden


* verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK