close

Aanbod

Verzenden


* verplichte velden

Terra: nieuwe appartementen en penthouses gelegen in San Pedro de Alcantara, Marbella, Spanje

Ref. App CdS TW Ter 169 ID: 9183

€ 1.410.000
Slaapkamers: 4
Opp. woning: 150m2
Opp. terras: 128m2
Tuin: Gemeenschappelijk
Zwembad: Gemeenschappelijk

Terra is een nieuwe residentie met appartementen met drie slaapkamers en penthouses van vier slaapkamers en twee tot drie badkamers, op slechts 700 meter van de boulevard langs zee en 500 meter van het oude gedeelte van San Pedro de Alcantara, in het nieuwe uitbreidingsgebied richting Marbella strand en in de buurt van Puerto Banus.

Terra biedt woningen die zijn ontworpen om de bewoners maximaal comfort te bieden, met een selectie van topkwaliteit materialen en een zorgvuldig overwogen ontwerp. Ze beschikken over een perfect airconditioningsysteem dat zich aanpast aan de temperatuur tijdens zowel de koudere als de warmere maanden en hebben een optimale geluidsisolatie tussen de woningen en de buitenkant.

Deze woningen zijn gebouwd in overeenstemming met de voorschriften van de nieuwe Technische Bouwcode (CTE), waardoor ze toonaangevend zijn op de markt en de hoogste niveaus van energie-efficiëntie bieden.

Het gebied heeft brede en moderne lanen met fietspaden, tuinen, openbaar vervoer en dit alles omringd door restaurants en winkels.

Eigenschappen appartementen VERKOCHT

Eigenschappen penthouses

  • 4 Slaapkamers
  • Bebouwde oppervlakte: van 141 m² tot 150 m²
  • Oppervlakte terras: van 128 m² tot 164 m²

Prijzen van 1.410.000 euro tot 1.480.000 euro


Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.

Bezoek/infoaanvraag

Wenst u meer informatie over dit project, gelieve dan dit formulier in te vullen. Wij houden u zo snel mogelijk op de hoogte.

Verzenden


* verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK