close

Aanbod

Verzenden


* verplichte velden

Moderne villa met zeezicht Costa Blanca Noord

Ref. VILLA CBN VA LirSun Albo 178 ID: 8042

Verkocht
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Opp. woning: 355m2
Opp. perceel: 853m2
Opp. terras: 67,90m2
Zwembad: Privé zwembad

De oriëntatie van de woningen is bestudeerd in functie van de vorm en de ligging van het terrein met het doel het uitzicht op de zee te verzekeren. Het zeezicht dat zich uitstrekt tot het eiland Ibiza vormt ook een onderdeel van primordiaal belang voor het design en de indeling van de woningen.

De woning telt twee verdiepingen, op de bovenste verdieping vinden we de inkomhal met gastentoilet, een grote woon- en eetkamer en de keuken die al dan niet kan afgescheiden worden door schuifpanelen. Buiten hebben we een ruim terras met infinity pool. Op deze verdieping vinden we tevens de master bedroom met en-suite badkamer en de twee overige slaapkamers die gescheiden worden door een badkamer.
Op de benedenverdieping is er een grote ruimte van meer dan 68 m² met privaat terras die kan gebruikt worden als gastenverblijf of als polyvalente ruimte. buiten vinden we een met pergola overdekte parkeerplaats en bergruimte.

Eigenschappen villa's met zeezicht: VERKOCHT

  • 3 Slaapkamers
  • 3 Badkamers en 1 gastentoilet
  • Perceel: 853 m²
  • Bebouwde oppervlakte: 355 m²
  • Terras: 67,90 m²

VERKOCHT


Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.

Bezoek/infoaanvraag

Wenst u meer informatie over dit project, gelieve dan dit formulier in te vullen. Wij houden u zo snel mogelijk op de hoogte.

Verzenden


* verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK