close

Aanbod

Verzenden


* verplichte velden

Gezellige appartementen in kleinschalig complex met gemeenschappelijk zwembad nabij de Mar Menor

Ref. App CC Dio BeSa 201 ID: 8998

€ 249.900
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Opp. woning: 92m2
Opp. terras: 8m2
Opp. dakterras: 92m2
Tuin: Gemeenschappelijk
Zwembad: Gemeenschappelijk

Het complex bestaat uit appartementen met 1 of 2 slaapkamers, beschikbaar in verschillende modellen. De gelijkvloerse appartementen hebben een private tuin/terras en directe toegang tot het gemeenschappelijke zwembad. De penthouse appartementen gelegen op de eerste verdieping hebben een privaat solarium.

De woningen bieden een open woonruimte, een combinatie van keuken met bijkeuken in sommige gevallen, eetkamer en een ruime woonkamer met toegang tot het terras. De slaapkamers hebben ruime inbouwkasten en de hoofdslaapkamer heeft ook een en-suite badkamer. Kleine details maken deze appartementen uniek!

Alle appartementen worden eveneens uitgerust met pre-installatie van aardgas voor centrale verwarming, pre-installatie voor gekanaliseerde warme en koude airconditioning, warm water generatie met het energie-efficiënte aerothermische systeem, technische verlichting en ventilatiesysteem.

De gemeenschappelijke ruimtes zijn uitgerust met zonnepanelen en bestaan uit een fantastisch zwembad met waterval, chill-out ruimte, sanitaire voorzieningen en ruimtes voor ligstoelen en parasols. Ook is er bij elke parkeerplaats de pre-installatie voor een oplaadpunt voor elektrische voertuigen.

Eigenschappen laatste beschikbare appartement

  • Gelegen op de eerste verdieping
  • 2 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • Bebouwde oppervlakte: 92 m²
  • Oppervlakte terras: 8 m²
  • Oppervlakte solarium: 92 m²

Prijs: 249.900 euro


Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.

Bezoek/infoaanvraag

Wenst u meer informatie over dit project, gelieve dan dit formulier in te vullen. Wij houden u zo snel mogelijk op de hoogte.

Verzenden


* verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK