close

Aanbod

Verzenden


* verplichte velden

Prachtig nieuwbouwproject voorzien van alle mogelijke luxe met zeezicht in Marbella, Costa del Sol

Ref. App CDS Prim MaSu 273 ID: 8790

€ 1.150.000
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Tuin: Gemeenschappelijk
Zwembad: Gemeenschappelijk

Dit uniek nieuwbouwproject bestaat uit 16 appartementen en penthouses met 1 of 3 slaapkamers. Alle woongelegenheden in dit complex zijn uniek, geen enkele 2 lijken op elkaar. Er is wel iets dat ze allemaal gemeen hebben en dat zijn de grote, lichte ruimtes. De gevel combineert de elegantie van glas en hout met het robuuste van steen.

Deze buitengewone locatie bij de Middellandse Zee staat garant voor een jaarlijks gemiddelde temperatuur van 20°C en 320 dagen zon per jaar. Hoewel dit project gelegen is vlak aan de kust en bij verschillende golfterreinen, bevinden de gekende badplaatsen Marbella en Puerto Banus zich slechts op respectievelijk 14 en 24 km afstand. Dankzij de luchthaven van Malaga bent u op zo’n 40 minuten rijden op deze droombestemming.

Eigenschappen appartementen met 3 slaapkamers:

  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers

Prijs: 1.150.000 euro


Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.

Bezoek/infoaanvraag

Wenst u meer informatie over dit project, gelieve dan dit formulier in te vullen. Wij houden u zo snel mogelijk op de hoogte.

Verzenden


* verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK