close

Aanbod

Verzenden


* verplichte velden

Area Beach II, El Raso Guardamar del Segura, Costa Blanca Zuid

Ref. App CB ArPr AREA BEACH II 309 ID: 8734

Verkocht
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Opp. woning: 76m2
Opp. terras: 10m2
Opp. dakterras: 67m2
Tuin: Gemeenschappelijk
Zwembad: Gemeenschappelijk

Schrijf je in voor een bezoek aan het nieuwe modelappartement.

Nieuwe verkaveling: AreaBeach II, El Raso in Guardamar del Segura. Dit schitterend nieuw woonproject is uitstekend ingeplant vlak naast het natuurgebied.

Prachtige nieuwe ontwikkeling in El Raso, AreaBeach II. AREAbeach II is een luxe residentie bestaande uit 114 woningen. Gelegen naast Oasis Beach X tot XIV.
De kwaliteitsvolle afgewerkte interieurs en de rustgevende aangelegde tropische binnentuin met zwembaden en prachtige uitzichten maken van AreaBeach II een uniek project.

De luxe appartementen en penthouses van Area Beach II zijn voorzien van 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers maar zijn allen uniek gelegen op een perceel dat grenst aan een natuurlijke zoutlagune.

AREAbeach II is gelegen in El Raso de Guardamar del Segura, met allerlei diensten en voorzieningen. Tegelijkertijd kunt u, dankzij de nabijheid van het strand van El Moncayo, een fietstocht maken en genieten van het beste klimaat van de Costa Blanca.

In Area Beach II zijn gelijkvloerse appartementen beschikbaar met private tuinen tot 253 m², appartementen op de verdiepingen met terrassen tot 20 m² of penthouses met dakterrassen tot 81 m².
Hip Estates verkocht reeds enkele appartementen in dit prachtige nieuwbouwcomplex.
Wij kunnen u nu reeds informeren over de prijzen en plannen. Laat even uw gegevens achter op [email protected] en we contacteren u onmiddellijk.

FASE I: UITVERKOCHT

FASE II: UITVERKOCHT

FASE III: PROJECT BESCHIKBAAR OP ONZE WEBSITE ONDER REFERENTIE 8736


Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.

Bezoek/infoaanvraag

Wenst u meer informatie over dit project, gelieve dan dit formulier in te vullen. Wij houden u zo snel mogelijk op de hoogte.

Verzenden


* verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK